Χάρης Σιανίδης: «Ο Cristiano είναι από τις αγαπημένες μου προσωπικότητες στο χώρο του αθλητισμού»
Showbiz

Χάρης Σιανίδης: «Ο Cristiano είναι από τις αγαπημένες μου προσωπικότητες στο χώρο του αθλητισμού»

Το Μονακό είναι ένας μικρός παράδεισος. Ένα θέρετρο στο ωραιότερο σημείο της Ευρώπης, που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς jet setters που το επισκέπτονται. Ο Χάρης Σιανίδης πρωτοπήγε εκεί το Νοέμβριο του 2011 για επαγγελματικούς λόγους και παρέμεινε μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2012.

«Είναι ένας αγαπημένος μου προορισμός. Πλέον, έχω αποκτήσει φίλους, αλλά και καλούς γνωστούς, όπως η Ivana Trump, η οποία με έχει υποστηρίξει σε πάρα πολλά πράγματα. Της αρέσει η Ελλάδα κι έχουμε αμοιβαία συμπάθεια. Εκείνη την περίοδο γνώρισα και την Irina Shayk, αλλά και τον τότε σύντροφό της, Cristiano Ronaldo» λέει στο People.

Μάλιστα, η Irina έδωσε το «παρών» στο πάρτι του Χάρη για τα τρία χρόνια της εταιρείας του, Beautiful People, στο Ακρωτήρι, το 2013. «Μετά την πρώτη μας γνωριμία, τους βοήθησα πολύ όσον αφορά την οργάνωση του ταξιδιού τους στην Ελλάδα. Τον ίδιο χρόνο, έκαναν το γύρο της Κρήτης με ιστιοπλοϊκό σκάφος κι έμειναν στην Ελούντα» λέει. Παρότι το ζευγάρι χώρισε, ο Χάρης εξακολουθεί να διατηρεί άψογες σχέσεις και με τους δύο. «Ο Cristiano είναι από τις αγαπημένες μου προσωπικότητες στο χώρο του αθλητισμού, cool χαρακτήρας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved