Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Αρχικά πανικοβλήθηκα…»
Showbiz

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Αρχικά πανικοβλήθηκα…»

Πώς από ένα κορίτσι των περιοδικών η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποφάσισε να γίνει κορίτσι της τηλεόρασης;

«Πάντα ήμουν, είμαι και θα είμαι ένα κορίτσι των περιοδικών και ταυτόχρονα -αφού το λες εσύ- έγινα και κορίτσι της τηλεόρασης (γέλια)» τόνισε στο TV Έθνος.

-Αλήθεια, πώς αποφάσισες να βρεθείς μπροστά από τις κάμερες;

«Καθαρά από ανάγκη. Δούλευα στις εκδόσεις Λυμπέρη, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, ήμασταν μήνες απλήρωτοι, όλοι βλέπαμε πως έρχεται το τέλος -το οποίο και δυστυχώς τελικά ήρθε- και έτσι αποφάσισα να αναζητήσω και κάτι άλλο. Στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης παρουσιάστηκε μπροστά μου και η εκπομπή της Ελένης (Μενεγάκη), πέρασα από δοκιμαστικό, τους άρεσε και μας προέκυψε συνεργασία.»

-Όταν σου είπαν ότι η νέα χρονιά θα σε βρει στην «Ελένη» πώς αντέδρασες;

«Αρχικά πανικοβλήθηκα. Και πανικοβλήθηκα γιατί ανέκαθεν φοβόμουν την τηλεόραση. Όμως, οι ρυθμοί της τηλεόρασης σε κάνουν να μάθεις γρήγορα, να τη συνηθίσεις γρήγορα και να κολλήσεις μαζί της ακόμα γρηγορότερα. Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η τηλεόραση είναι εθιστικό μέσο.»

-Τι νομίζεις πως ήταν αυτό που άρεσε στην ομάδα της Ελένης και στην Ελένη την ίδια και στο τέλος ήσουν εσύ η... εκλεκτή;

«Μάλλον ότι τα έλεγα... τσεκουράτα. Ότι είχα άποψη και ότι δεν με ένοιαζε να κάνω δημόσιες σχέσεις. Από την άλλη μεριά βέβαια δεν θεωρώ ότι αδίκησα και κανέναν, ούτε ποτέ υπήρξα αγενής. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να έχει κανείς άποψη. Γιατί να μην κρίνουμε κάτι που δεν μας αρέσει; Οι πάντες δεν κρινόμαστε; Η κριτική είναι αναπόφευκτη στη ζωή μας.»

-Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη είναι μια παρουσιάστρια που δεν θέλει μέσα από την εκπομπή της να δημιουργούνται εντάσεις, να ακούγονται αιχμηρά σχόλια...

«Η Ελένη δεν θέλει να ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν και κιτρινιές. Θέλει να υπάρχει μια κομψότητα σε ό,τι λέγεται και ακούγεται. Πέραν τούτου δεν έχει κανένα πρόβλημα.»

-Ναι, αλλά αν κάτι δεν θέλει να το πεις ή διαφωνεί κάθετα μαζί σου, πολύ απλά, με μια... δολοφονική ματιά, σταματά ακαριαία η όποια συζήτηση. Παρ’ όλα αυτά, εσύ και τα τρία χρόνια στην εκπομπή είχες βιτριολική άποψη. Πώς τα κατάφερες;

«Ήμουν απλώς ο εαυτός μου. Πώς να σου το πω; Είμαι η Ελιάνα και θέλω να υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και ελευθερία του λόγου (γέλια).»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved