Ρέμος-Μπόσνιακ:Άγνωστες λεπτομέρειες από το πάρτι της βάφτισης και ο γάμος που δεν αργεί (νέες φωτό)
Showbiz

Ρέμος-Μπόσνιακ:Άγνωστες λεπτομέρειες από το πάρτι της βάφτισης και ο γάμος που δεν αργεί (νέες φωτό)

Μας εξέπληξε ευχάριστα ο Αντώνης Ρέμος όταν παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο όπου γινόταν το πάρτι μετά τη βάφτιση της κόρης του Ελένης πως ετοιμάζεται να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο τραγουδιστής επίσης παραδέχτηκε και πολλά άλλα. «Έκλαψε στο πλαίσιο του φυσιολογικού. Κι εγώ συγκινήθηκα, ήταν πολύ όµορφη στιγµή! ∆όξα τω Θεώ, όλα ήταν τέλεια! Μακάρι σε τέτοιες ηµέρες, όπως είναι η σηµερινή για την Ελλάδα µας, να ακούµε µόνο χαρούµενες ειδήσεις και όχι κακές, όπως έχουµε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια» είπε ο τραγουδιστής που από τη µία µιλούσε για το χαρµόσυνο γεγονός και από την άλλη έδινε µια είδηση που περιµέναµε καιρό να ακούσουµε: «Θα γίνει και ο γάµος! Το έκανα λίγο ανάποδα εγώ, αλλά θα γίνει κι αυτό! Πιστεύω µέσα στον χρόνο».
Ο χώρος που φιλοξενούσε το πάρτι είχε «ντυθεί» στα ροζ και δίπλα στο ζευγάρι ήταν συνεχώς οι νονοί της µικρής Ελένης, Μαρία Μπεκατώρου και Κώστας Πηλαδάκης. Το κλίµα ήταν υπέροχο, οι θερµές ευχές έδιναν και έπαιρναν κι ένα βίντεο, το οποίο είχε φτιαχτεί µε αγάπη µε όλες τις ξεχωριστές στιγµές Αντώνη - Υβόννης και Ελενίτσας, έκλεψε την παράσταση. Με τον Γιάννη Ζουγανέλη σε ρόλο... αφηγητή, στο βίντεο εναλλάσσονταν φωτογραφίες του ζευγαριού, της εγκύου Υβόννης, στιγµιότυπα από τη γέννα και αµέτρητες φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας της βραδιάς, Ελένης, η οποία µοιάζει πολύ στον µπαµπά της...
Οι καλεσµένοι πέρασαν εξαιρετικά και είπαν κι ένα... τραγούδι! Μία από τις πιο συγκινητικές στιγµές της βραδιάς ήταν αυτή που ο Αντώνης τραγούδησε µε τη µαµά του το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία», αφιερώνοντάς το στην µπέµπα του, ενώ στη συνέχεια είπε κι άλλα κοµµάτια - ένα από αυτά µε τον κουµπάρο και επιστήθιο φίλο του Κώστα Πηλαδάκη.
Πολλά τραγούδια είπε και ο Τόνι Σφήνος -µαζί του έκανε σπέσιαλ γκεστ η Μαρία Μπεκατώρου-, ενώ το µικρόφωνο πήραν και οι Παντελής Παντελίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Ειρήνη Παπαδοπούλου, ∆ηµήτρης Χρυσοχοΐδης. Το πάρτι κράτησε µέχρι τις δύο το πρωί και όλοι εύχονταν τα καλύτερα στο ζευγάρι, που σύντοµα, σύµφωνα µε τον ίδιο τον Αντώνη, θα ενωθεί µε τα δεσµά του γάµου, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved