Στέλιος Ρόκκος: «Εύκολα θα παντρευόμουν και τώρα»
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: «Εύκολα θα παντρευόμουν και τώρα»

«Σχεσάκιας» δηλώνει στο Πρώτο Θέμα ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος είναι τρισευτυχισμένος, που παίζει μαζί με τον γιο του, αλλά και που έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο της συντρόφου του...

Αλήθεια, πώς είναι να παίζεις με τον γιο σου; Είσαι σκληρός μαζί του;

«Τα πρώτα χρόνια ήταν συγκινητικό, τώρα πια είναι απλά ένας μουσικός. Του αλλάζω τα φώτα, όπως σε όλους τους μουσικούς μου, αλλά, σε αυτόν καμιά φορά λίγο παραπάνω. Συνήθως, όμως, αυτός φταίει. Μέχρι να ξεμπερδέψει στο μυαλό του ότι ο μπαμπάς είναι μέχρι να ανεβούμε στο πάλκο και μετά είναι ο Ρόκκος τού πήρε λίγο χρόνο. Στην αρχή είχαμε πολλούς τσακωμούς, αλλά μετά βρήκαμε τις ισορροπίες μας. Είναι υπέροχο να είμαι με τον Δημήτρη μαζί στη σκηνή».

Ωριμάζει ποτέ ένα άντρας στην προσωπική του ζωή, ώστε να μπορεί να αράξει σε ένα λιμάνι;

«Είναι υπέροχο να βρίσκει τελικά το λιμάνι σου και μπορεί να συμβεί. Η ωριμότητα δεν έχει τέλος. Δεν παύουμε να εξελισσόμαστε όσο ζούμε. Το σωστό λιμάνι είναι αυτό στο οποίο θα αράξεις δίχως να πάψεις να εξελίσσεσαι και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος».

Θα παντρευόσουν ξανά;

«Εύκολα θα παντρευόμουν και τώρα».

Δεν θεωρείς λάθος που οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους;

«Είναι τεράστιο λάθος, αλλά οι περισσότεροι άντρες δε μένουμε μόνοι μας. Κι εγώ πάντα ήμουν σχεσάκιας. Και όταν είχα μείνει μόνος μου, ήμουν με πολλές, αλλά αυτό δε μου αρέσει, με αποδιοργανώνει».

Τι σε κέρδισε στη σύντροφο σου, Λελέ Γκόφα;

«Το ότι είναι μια ολοκληρωμένη γυναίκα, νιώθω συνέχεια την αγάπη της και ότι με προσέχει. Όχι με την έννοια ότι μου μαγειρεύει, αλλά με πράξεις στην καθημερινότητα μας. Είναι ο φύλακας άγγελός μου...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved