Έμυ Λιβανίου: «Δεν ήμουν έτοιμη για δημοσιοποίηση του χωρισμού μου»
Showbiz

Έμυ Λιβανίου: «Δεν ήμουν έτοιμη για δημοσιοποίηση του χωρισμού μου»

Η Έμυ Λιβανίου πέρασε δύσκολα με το διαζύγιό της από τον Αντώνη Λιβάνιο και θέλησε να το κρατήσει κρυφό.

«Ήταν πολύ δύσκολα... Και με φίλες που συζητάμε τους λέω ότι μέχρι να καταφέρω να σηκώσω το κεφάλι μου πέρασαν αρκετά χρόνια. Δεν ήμουν έτοιμη για δημοσιοποίηση του χωρισμού μου γιατί ήθελα να νιώσω ότι είμαστε δυνατοί εδώ μέσα, ότι τα έχουμε ξεπεράσει όλα. Αυτό ήταν το βασικό, ότι ήθελα να αισθανθώ ότι είναι συμπαγής η γη, ότι είναι παγιωμένη η κατάσταση και είμαστε καλά, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γίνω με τα παιδιά μου μια δυνατή γροθιά που θα τα αντέχει όλα. Δεν επιθυμούσα την ώρα που πέρναγα το πρόβλημά μου να εμπλακεί και η δημοσιότητα. Τα άσχημα πλέον έχουν τελειώσει, βέβαια μπορεί να έρθουν άλλα, δεν το ξέρω, αλλά τα του διαζυγίου έχουν τελειώσει. Η ζωή μας είναι ωραία» τόνισε στο You.

-Κατέρρευσε ο κόσμος σου τότε που βρέθηκες μέσα σε μια νύχτα στο κρεβάτι μόνη σου, που χώρισες, δηλαδή, με τον άντρα σου;

«Πρώτον, δεν υπάρχει πρώτο βράδυ γιατί ο πρώην σύζυγός μου ταξίδευε συνέχεια... Δεν ήταν, δηλαδή, ότι ένα βράδυ, ένα πρωί ή ένα μεσημέρι κάποιος μάζεψε μια βαλίτσα και έφυγε. Αυτό ήταν και το καλό, δεν υπήρξε κάποια απώλεια ξαφνικά στα παιδιά, ήταν επί μονίμου βάσεως εκείνος σε ταξίδια, οπότε εμείς έτσι κι αλλιώς ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι οι τρεις μας.»

-Τα παιδιά σου πώς πήραν το διαζύγιο σας;

«Πολύ ώριμα, δεν ήταν εύκολο, αλλά οι τρεις μας κάναμε πολλές κουβέντες και λιθαράκι-λιθαράκι λύσαμε το κάθε «γιατί» και «πώς». Ήταν ψυχοφθόρο, θέλει υπομονή από αυτόν που έχει την ευθύνη των παιδιών.»

-Ποια η σχέση σου με τον πατέρα των παιδιών;

«Καμιά...»

-Αυτό δεν τα πληγώνει;

«Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς σκέφτεται το μυαλό του κάθε παιδιού, πάντως είναι πολύ δυνατά και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί βλέπω πως οι θυσίες μας έπιασαν τόπο...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved