Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν έκανα ποτέ σπάταλη ζωή για να πω ότι τώρα θα περιοριστώ»
Showbiz

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν έκανα ποτέ σπάταλη ζωή για να πω ότι τώρα θα περιοριστώ»

Η χώρα τα τελευταία χρόνια διέρχεται μια πρωτοφανή κρίση. Πώς τη βιώνει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος; Ασχολείται με την πολιτική; 

«Ασχολούμαι ως κοινωνικό όν. Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά άσχημα. Ανησυχώ τρομερά για το μέλλον, γιατί επί της ουσίας δεν βλέπω να γίνεται τίποτα, ούτε να βελτιώνεται κάτι, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Βλέπω να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη από όποια κυβέρνηση κι αν εκλέγεται και οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Πρέπει να αποτραπεί αυτό το πράγμα» τόνισε στο Ciao.

-Υπάρχει κάτι μέσα σε αυτό το θλιβερό σκηνικό που το Βλέπετε και σας πονάει;

«Με πονάει η απάθεια του Έλληνα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, ο οποίος δεν αντιδρά σε όλα αυτά. Με πονάει το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, το 2015. Το θεωρώ απαράδεκτο γεγονός και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση».

- Εσάς προσωπικά σας έχει επηρεάσει η κρίση; Υπάρχουν πράγματα που έχετε περιορίσει;

«Όχι ιδιαίτερα, γιατί δεν έκανα ποτέ σπάταλη ζωή για να πω ότι τώρα θα περιοριστώ. Πρέπει να σκέφτεσαι πού ξοδεύεις τα χρήματα και κυρίως γιατί τα ξοδεύεις. Αλλά πιστεύω ότι το οικονομικά είναι γενικότερα και θέμα ψυχολογίας. Δηλαδή, ο κόσμος δεν έχει και όρεξη να κάνει κάτι μέσα σε όλο αυτό το περιβάλλον που υπάρχει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved