Μέμος Μπεγνής: «Σε χρόνια κρίσης ψάχνουμε το σίγουρο εισόδημα»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Σε χρόνια κρίσης ψάχνουμε το σίγουρο εισόδημα»

Τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν ο Μέμος Μπεγνής έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές στη Λευκωσία και όχι στην Αθήνα. Πώς έχει προκύψει αυτή η επιλογή;

«Σε χρόνια κρίσης ψάχνουμε το σίγουρο εισόδημα. Και αυτό το βρήκα στην Κύπρο. Στην Ελλάδα τα κασέ έχουν πέσει πολύ. Δεν ξέρεις πότε θα πληρωθείς και, το χειρότερο, αν θα πληρωθείς. Απ’ τη στιγμή που η Κύπρος είναι σπαθί στις πληρωμές της και κάνει αξιόλογες δουλειές, φυσικό ήταν να δουλέψω εκεί» τόνισε στο TV Έθνος.

-Εχεις ζήσει τηλεοπτικά πολλές μοιραίες σχέσεις. Ο έρωτας της Μαρίνας και του Ορφέα πώς θα εξελιχθεί στο «Δαχτυλίδι της φωτιάς»;

«Δεν είναι σωστό να αποκαλύπτουμε τη συνέχεια μιας σειράς. Το σίγουρο είναι πως ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Η σχέση αυτή είναι θυελλώδης, μυστήρια. Θα αποκαλυφθούν μυστικά τα οποία θα ανατρέψουν τα πράγματα και η σχέση θα περάσει μεγάλες δοκιμασίες.»

-Ο Ορφέας θα παραμείνει μέχρι το τέλος το «κακό παιδί» ή στην πορεία θα τον δούμε ν’ αλλάζει;

«Σίγουρα θα αλλάξει. Απ’ τη στιγμή που ερωτεύεται πραγματικά και βαθιά τη Μαρίνα, θα μαλακώσει και η σχέση θα πάρει άλλη τροπή. Ενα είναι σίγουρο: Οτι η Μαρίνα είναι η ζωή του. Και αυτό φτάνει, για ένα κατεστραμμένο παιδί σαν τον Ορφέα, να τον κάνει να δει τα πράγματα τελείως διαφορετικά.»

-Περίμενες ότι η σειρά θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό;

«Η αλήθεια είναι πως όχι... Δεν το περίμενα. Οχι γιατί δεν είναι μια καλή σειρά ή επειδή δεν την πιστεύω. Είναι μια πολύ καλή σειρά που τα ‘χει όλα: Πάθη, μυστήριο, ίντριγκες, έρωτα, ανατροπές. Δεν το περίμενα γιατί ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση όσο έβλεπε. Και τα νούμερα των σειρών δεν είναι πια αυτά που ξέραμε πριν από έξι χρόνια. Παρ’ όλα αυτά σκίζει και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.»

-Το κλίμα με την Αθηνά Οικονομάκου στα γυρίσματα πώς ήταν;

«Είναι απλά υπέροχη. Τα γυρίσματα στην Κύπρο ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Κάθε εβδομάδα ταξίδι με το αεροπλάνο, τριήμερα 10ωρα γυρίσματα κάθε εβδομάδα, κείμενα δύσκολα... Αν δεν είχα την Αθηνά, δεν ξέρω αν θα είχα αντέξει. Είναι υπέροχη συνεργάτις, πολύ ταλαντούχα και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Γελούσαμε πάρα πολύ. Κι αυτό μας έδινε δύναμη να προχωράμε μπροστά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved