Μέμος Μπεγνής: «Ήμουν ένα παιδί συνεσταλμένο, ντροπαλό, χωρίς αυτοπεποίθηση»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Ήμουν ένα παιδί συνεσταλμένο, ντροπαλό, χωρίς αυτοπεποίθηση»

Ο Μέμος Μπεγνής είναι σχεδόν 20 χρόνια στην τηλεόραση και την υποκριτική με πολλές επιτυχίες. Για παράδειγμα το «Μη μου λες αντίο». Τι θυμάται από εκείνες τις εποχές;

«Ήταν ό,τι ωραιότερο μου συνέβη. Ήταν για μένα μια πόρτα που άνοιξε και άρχισε η πορεία μου στον καλλιτεχνικό χώρο. Ήταν οι ωραίες εποχές της τηλεόρασης. Ήμασταν πιτσιρίκια και ξεκινούσαμε με τεράστιο κέφι και όρεξη να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα, ότι «ναι, τα κατάφερα». Χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα» τόνισε στο TV Έθνος.

-Μια και αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο, είναι παράδοση στη μυθοπλασία να «πουλάνε» οι αταίριαστοι έρωτες. Το ίδιο συμβαίνει στην ιστορία του Ορφέα και της Μαρίνας. Γιατί πιστεύεις ότι συγκινούν τόσο πολύ ακόμη και σήμερα τον κόσμο;

«Γιατί υπάρχει ίντριγκα. Υπάρχει το απαγορευμένο. Και το απαγορευμένο πάντα εξίταρε τον κόσμο. Ο κόσμος ταυτίζεται με πράγματα που θα ήθελε να ζήσει και δεν μπορεί. Γι’ αυτό μπαίνει στο παραμύθι αυτό. Και μαγεύεται. Η σειρά κάνει αυτό ακριβώς. Γι’ αυτό και έχει αυτή τη μεγάλη επιτυχία.»

-Ανέφερες σε πρόσφατη συνέντευξή σου πως η υποκριτική για σένα είναι ψυχοθεραπεία.

«Όταν ξεκίνησα ήμουν ένα παιδί συνεσταλμένο, ντροπαλό, χωρίς αυτοπεποίθηση. Παίζοντας ρόλους και πατώντας στα πόδια μου, βγάζοντας καλά χρήματα και όντας γνωστός στο κοινό, έγινα ένας άλλος άνθρωπος με σεβασμό στον εαυτό του και αυτοπεποίθηση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved