Σόμμερ-Παναγιωτακοπούλου: Έτοιμοι για συγκατοίκηση!
Showbiz

Σόμμερ-Παναγιωτακοπούλου: Έτοιμοι για συγκατοίκηση!

Tο πρώτο σοβαρό βήµα στη σχέση τους, που ήδη µετράει σχεδόν έναν χρόνο, ετοιµάζονται να κάνουν ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπηµένη του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο ηθοποιός και το µοντέλο, που τώρα τελευταία δοκιµάζει τις δυνάµεις του και στον χώρο της υποκριτικής, από τις αρχές του καλοκαιριού σχεδόν µοιράζονταν την καθηµερινότητά τους στο σπίτι του ηθοποιού στη Γλυφάδα. Εξαιτίας του απαιτητικού προγράµµατος και των δύο, οι µόνες ώρες που µπορούσαν να είναι µαζί ήταν στο τέλος της ηµέρας, γεγονός που επέβαλε στην όµορφη Ναυσικά να περνάει συχνά τα βράδια της στο σπίτι του αγαπηµένου της. Κάπως έτσι πέρασε ο καιρός µέχρι που πριν από κάποιο διάστηµα διαπίστωσαν πως η... πρόβα συγκατοίκησης είχε πετύχει. Ο έρωτάς τους όχι µόνο δεν είχε επηρεαστεί αρνητικά -κάτι που συµβαίνει συχνά σε ζευγάρια όταν µοιράζονται τον ίδιο χώρο- αλλά δυνάµωσε περισσότερο. Έτσι αποφάσισαν να δοκιµάσουν κι... επίσηµα να ζήσουν µαζί. Σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, η Ναυσικά είναι έτοιµη να µετακοµίσει στο σπίτι του αγαπηµένου της, γεγονός που έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα και τους δύο. Ουσιαστικά δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά στην καθηµερινότητα των δύο ερωτευµένων, οι οποίοι δείχνουν να διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους.
Παρόλο που και οι δύο εκτίθενται σχεδόν καθηµερινά στα φώτα της δηµοσιότητας, για την προσωπική τους ζωή προτιµούν πιο ήρεµους ρυθµούς και γι’ αυτό διατηρούν χαµηλό προφίλ. Για τον Κώστα και τη Ναυσικά διασκέδαση δεν σηµαίνει αστραφτερά φλας και ξενύχτι µέχρι το πρωί σε κοσµικά στέκια και λαµπερές εκδηλώσεις, αλλά µία ήσυχη βραδιά µε φίλους στο σπίτι, εκεί που έχουν ήδη στεγάσει τον έρωτά τους, ο οποίος κάθε ηµέρα που περνά γίνεται όλο και πιο δυνατός.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved