Μάνος Γαβράς: «Είχα την ανάγκη να δημιουργήσω…»
Showbiz

Μάνος Γαβράς: «Είχα την ανάγκη να δημιουργήσω…»

Ο Μάνος Γαβράς δεν είναι μόνο ηθοποιός. Γράφει και τα δικά του βιβλία. Πώς μπήκε στη ζωή του η συγγραφή;

«Είχα την ανάγκη να δημιουργήσω ένα σενάριο για παιδική ταινία που έμεινε στο συρτάρι για έναν χρόνο. Μετά από μια τυχαία συζήτηση με συνεργάτιδά μου στη Νέα Υόρκη έκανα ένα ραντεβού με τις εκδόσεις Λιβάνη. Μιλήσαμε για το concept, που τους άρεσε, και μου ζήτησαν να το γράψω σε παιδικό βιβλίο. Κάπως έτσι γεννήθηκε στο μυαλό μου ο «Φυστίκιος ο Αιγινίτης» και ξεκίνησαν όλα... Τώρα ετοιμάζω τον «Φυστίκιο Αιγινίτη 3: Φυστικιάδα», που υπολογίζουμε να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016. Ταυτόχρονα είμαστε στην ολοκλήρωση της μετάφρασης του «Φυστίκιου» στα Αγγλικά για να βγει στην αμερικάνικη και καναδέζικη αγορά» τόνισε στο You.

-Δραστηριοποιείσαι και στον επιχειρηματικό τομέα...

«Έγινε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο με πολύ καλές συνθήκες, με μια ιδανική ομάδα ανθρώπων αλλά και με ένα εξαιρετικό μέρος. Έτσι θεώρησα σωστό να κάνω αυτό το βήμα και μπήκα μέτοχος στο εστιατόριο «Nice N’ Easy» στη Μύκονο. Είναι ένα βιολογικό bistro-restaurant, στην καρδιά της Μικρής Βενετίας, και υπάρχουν άλλα δύο στην Αθήνα: Στην Κηφισιά και στο Κολωνάκι. Νομίζω ότι θα συμμετέχω και στα επόμενα που θ’ ανοίξουν, καθότι ήταν μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη και τον Χρήστο που είχαν τη βασική ιδέα.»

-Έχεις χάσει χρήματα;

«Και έχω χάσει και έχω βγάλει χρήματα κατά καιρούς, όπως κάθε άνθρωπος. Το θέμα είναι όταν κάνεις τον απολογισμό σου –και είσαι τυχερός– να έχεις βγάλει περισσότερα από αυτά που έχασες. Αυτή είναι μια συνεχής προσπάθεια με καλές και κακές στιγμές. Θεωρώ ότι τώρα είμαι σε μια φάση μεγαλύτερης ωριμότητας και θέλω να «χτίζω» παρά να ρισκάρω...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved