Λιβιεράτος-Αδάμ: Χριστούγεννα παρέα με τους δικηγόρους τους
Showbiz

Λιβιεράτος-Αδάμ: Χριστούγεννα παρέα με τους δικηγόρους τους

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ θα κάνουν… Χριστούγεννα με τους δικηγόρους τους, αφού και οι δύο πλευρές δείχνουν αμετακίνητες στις διεκδικήσεις τους. 

Από την πλευρά του ο Λάμπης Λιβιεράτος πηγαίνει στα δικαστήρια ζητώντας τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών τους και από τη δική της πλευρά η Εύη Αδάμ ζητάει περισσότερα χρήματα για τη διατροφή των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Η Εύη Αδάμ εγείρει θέμα χρημάτων και διατροφής. Μπορεί ο Λάμπης Λιβιεράτος να ήταν εκείνος που πρώτος ξεκίνησε το τωρινό... σκέλος της διαμάχης τους, διεκδικώντας δικαστικά την κοινή επιμέλεια των δύο κοριτσιών τους, όμως η Εύη Αδάμ επαναφέρει ένα θέμα που τους χωρίζει εδώ και καιρό και είναι αυτό των χρημάτων. Η διαφορά που χωρίζει το πρώην ζευγάρι είναι τεράστια. Αρχικά ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε προτείνει να δίνει το ποσό των 300 ευρώ ως διατροφή, με την προϋπόθεση ότι ο ίδιος θα κάλυπτε και άλλα έξοδα των δύο κοριτσιών, όπως το φροντιστήριο τους, τη φυσιοθεραπεία της μεγάλης του κόρης, καθώς και έξοδα ένδυσης τους, αλλά και διατροφής εκτός σπιτιού. Η Εύη Αδάμ από την πλευρά της ζήτησε ως διατροφή το ποσό των 2.000 ευρώ, καθώς θεωρεί ότι τόσα είναι τα χρήματα που χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών της, τις οποίες η ίδια διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι για πολλά χρόνια καλύπτει αποκλειστικά η ίδια και χωρίς τη βοήθεια του πρώην συζύγου της. Το δικαστήριο, τελικά, είχε επιδικάσει στον τραγουδιστή το ποσό των 600 ευρώ το οποίο υποχρεούται να καταβάλει μηνιαίως.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved