«Ήμουν ένα ημιθανές πλάσμα κι έφτασα μέχρι τα πρώτα στάδια του αυτοάνοσου νοσήματος από τη θλίψη»
Showbiz

«Ήμουν ένα ημιθανές πλάσμα κι έφτασα μέχρι τα πρώτα στάδια του αυτοάνοσου νοσήματος από τη θλίψη»

Πέρασε πολλά με την υγεία του. Ανοίγει την καρδιά του, μιλά για όλα και εξομολογείται την κατάστασή του.

-Έχεις πληγωθεί από φίλους η σχέσεις;

« Ναι, αλλά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δίνω βαρύτητα στους φίλους μου. Στη ζωή μου έχω κάνει μόνο μία σχέση, η οποία ήταν καταστροφική για μένα. Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ, διαταράχθηκαν όλες οι ισορροπίες μου. Παρόλα αυτά τον άνθρωπο αυτόν θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου, γιατί με δίδαξε, τι θα πει πραγματική αγάπη. Αλλωστε, ο πρώτος μας έρωτας μας καθορίζει και γίνεται αθάνατος» τόνισε στο Hello ο Χάρης Σιανίδης.

-Γιατί πιστεύεις ότι σου κόστισε τόσο πολύ;

«Μέχρι τα 30 μου είχα μόνο εφήμερες σχέσεις. Ήταν η πρώτη φορά που ζούσα κάτι τόσο έντονο, ερωτεύτηκα και δόθηκα σ' αυτήν τη σχέση και, πραγματικά, δυσκολεύτηκα να την ξεπεράσω. Μέσα μου ξέρω ότι ίσως δεν αγαπήσω ποτέ ξανά τόσο βαθιά. Η ιστορία αυτή μου στοίχισε και μου προκάλεσε πολλά προβλήματα. Αναμετρήθηκα με τα όρια μου, ήμουν ένα ημιθανές πλάσμα κι έφτασα μέχρι τα πρώτα στάδια του αυτοάνοσου νοσήματος από τη θλίψη. Μέσα απ' αυτή την ιστορία μπόρεσα να καταλάβω, και όχι να δικαιολογήσω, τους ανθρώπους που από ερωτική απογοήτευση προβαίνουν σε μοιραίες ενέργειες, φτάνουν στο έγκλημα ή αποκτούν αυτοκαταστροφικές τάσεις. Εκεί μπαίνει το θέμα της παιδείας και της οικογένειας. Είμαι τυχερός, γιατί είμαι δεμένος με την οικογένεια μου, η οποία με στήριξε.»

-Χρεώνεις λάθη στον εαυτό σου;

«Ναι, βέβαια. Ήμουν ψυχαναγκαστικός και επίμονος. Πίεσα τις καταστάσεις περισσότερο απ' ό,τι έπρεπε, επειδή ήθελα να γίνουν τα πράγματα με το δικό μου τρόπο. Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό.»

- Δε σου λείπει η συντροφικότητα;

«Μου λείπει, όμως κρατάω μια κουβέντα της μητέρας μου, η οποία μου είχε πει: «Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για σχέσεις ή για να έχουν παιδί.Μην επιδιώξεις κάτι για το οποίο μπορεί να μετανιώσεις». Άλλωστε, και η ελευθερία είναι πολύτιμο αγαθό. Θα μ' άρεσε να έχω μια σχέση, δεν ξέρω όμως αν αυτή τη στιγμή είναι το κατάλληλα πιτππ§ για να την κυνηγήσω.»

-Έχεις αδυναμία στη μητέρα σου;

«Ναι, είμαστε πολύ κοντά και δεθήκαμε ακόμα περισσότερο μέσα από την προσωπική μου περιπέτεια. Ανέκαθεν αγαπιόμασταν, όμως αυτή η ακραία περίοδος της ζωής μου μας έφερε πιο κοντά, με αποτέλεσμα να της εκμυστηρευτώ πράγματα που ίσως ποτέ δε θα της έλεγα υπό διαφορετικές συνθήκες.»

-Τι σου δίδαξε αυτή η ιστορία;

«Τώρα, που έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια, συνειδητοποιώ ότι μπορείς ν' αγαπήσεις ανθρώπους ακόμη κι αν δεν τους βλέπεις συχνά. Και ίσως αυτό να είναι καλύτερο. Ανέκαθεν ήμουν συγκροτημένος κι όλα έγιναν στη ζωή μου βάσει σχεδίου. Είχα θέσει από νωρίς τους στόχους μου και κινήθηκα αποφασιστικά προς αυτή την κατεύθυνση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved