Γιώργος Μαργαρίτης: «Θα μας μουντζώσουν με χέρια και πόδια»
Showbiz

Γιώργος Μαργαρίτης: «Θα μας μουντζώσουν με χέρια και πόδια»

Έχει συνηθίσει να ακούει «τον πόνο» των θαυμαστών του που του κάνουν παραγγελιές για να ξεδώσουν. Ο Γιώργος Μαργαρίτης πονάει και ο ίδιος όταν βλέπει όσα γίνονται γύρω μας και μίλησε γι’ αυτό σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

-Πάντως, μοιάζετε λίγο με γιατρό, με ψυχίατρο, αφού έρχονται τόσοι να σας πουν τον πόνο τους και σας ζητάνε ανάλογα τραγούδια...

«Δεν είμαι μόνο ψυχίατρος. Είμαι καρδιολόγος ανοιχτής καρδιάς».

-Τώρα που λέτε καρδιές, πώς βλέπετε τις σχέσεις γυναικών - αντρών;

«Μα ,τι μου λες τώρα, αφού οι γυναίκες κυβερνάνε! Ποιος τις έχει ενοχλήσει αφού αυτές είναι τα αφεντικά; Είναι στενάχωρο να βλέπεις τις γυναίκες να κοιτάνε το πορτοφόλι μόνο ξεχνώντας πως δεν αρκεί αυτό όταν θέλεις να κάνεις οικογένεια. Αν το ζευγάρι είναι ενωμένο και αγαπημένο, θα έρθει κι η καλή τους μέρα. Μόνο να έχει υπομονή και να μη χωρίσει. Και οι νέοι σήμερα δεν έχουν υπομονή.

Πολλοί μου λένε «δεν βρίσκουμε γυναίκες» ή οι γυναίκες «δεν βρίσκουμε άντρες». Μα τι λέτε, ρε παιδιά; Τόσες ωραίες γυναίκες κυκλοφορούν και τόσα παλικάρια βρίσκονται εκεί έξω με καλή καρδιά. Και αυτό αρκεί. Τι να το κάνεις το χρήμα; Ούτε ο Ωνάσης δεν το πήρε μαζί, αν και ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος. Τον πήγαινα πολύ. Κάποτε έτυχε να είμαι έξω από ένα μεγάλο μαγαζί και τον είδα με τα μάτια μου πώς μοίραζε χρήματα στους παρκαδόρους και τον απλό κόσμο. Γενναιόδωρος τύπος, ωραίος. Ας δώσουνε λοιπόν κάτι στον κόσμο όλοι οι υπόλοιποι που έχουν. Αλλά το σύστημα είναι ένοχο και οδηγεί στα όρια τους φτωχούς και τους ανήμπορους.

Πραγματικά με πιάνει η καρδιά μου με τους συνταξιούχους. Κάνουν μεγάλο κακό οι κυβερνήσεις να μην επιτρέπουν στους ηλικιωμένους να ζήσουν τα τελευταία τους χρόνια με αξιοπρέπεια. Πώς θα μας χαιρετήσουνε, ρε παιδιά; Θα μας μουντζώσουν με χέρια και πόδια. Ενώ οι νέοι θα τη βρουν την άκρη, όπως λέει και ένα τραγούδι; «Ο νέος άνθρωπος έχει τη δύναμη κάθε φουρτούνα να την περάσει». Ο ηλικιωμένος όμως δεν μπορεί. Και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε και να βρούμε το κουράγιο να αντέξουμε. Έρχονται δύσκολες εποχές και φοβάμαι μη μας πάρει το τσουνάμι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved