Φωτεινή Γεωργίου: «Ο κόσμος «διψά» για ενημέρωση σε θέματα υγείας»
Showbiz

Φωτεινή Γεωργίου: «Ο κόσμος «διψά» για ενημέρωση σε θέματα υγείας»

Τέταρτη χρονιά για την εκπομπή Υγεία πάνω απ' όλα. Ποιος είναι ο στόχος της Φωτεινής Γεωργίου;

«Ο βασικός στόχος της εκπομπής είναι να έχουμε μια ειλικρινή και άμεση «σχέση» με τους τηλεθεατές, η οποία εκφράζεται μεν ενημερωτικά, αλλά με τρόπο απλό, ευχάριστο, έγκυρο επιστημονικά και, πάνω απ' όλα, με σεβασμό στον κόσμο που μας παρακολουθεί. Αυτήν τη «σχέση», όπως και τις πραγματικές σχέσεις της ζωής μας, πρέπει να τις «χτίζουμε» και να προσπαθούμε γι' αυτές καθημερινά!» τόνισε στο Mytv.

-Ο κόσμος είναι αρκετά ενημερωμένος για όσα αφορούν την υγεία;

«Ο κόσμος «διψά» για ενημέρωση σε θέματα υγείας, ψάχνει να βρει πληροφορίες, όμως πολλές φορές «τρακάρει» με την παραπληροφόρηση. Και αυτό είναι επικίνδυνο. Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την ενημέρωση σε θέματα υγείας έχουμε μεγάλη ευθύνη! Τι θα συμβούλευες τον κόσμο να προσέξει ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο, ώστε να έχει όσο το δυνατό καλύτερη υγεία; θετική διάθεση χρειάζεται. Ακόμη και αν νιώθουμε ότι είμαστε στον πάτο, να παίρνουμε βαθιά ανάσα, να σηκωνόμαστε και να προχωράμε με δύναμη και χαμόγελο! Η ζωή αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη και εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε για να επιβιώνουμε.»

-Η εκπομπή και τα θέματα με τα οποία έχεις καταπιαστεί σε έχουν κάνει να αποκτήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής;

«Εννοείται! Μαθαίνω και εγώ νέα δεδομένα και ενημερώνομαι μαζί με τους τηλεθεατές. Όμως, από μικρή με ενέπνεε ίο «υγιεινό μοντέλο» και το ακολουθούσα, διάβαζα για ιατρικά θέματα καινά τα έψαχνα.»

- Τι προσέχεις ιδιαίτερα;

«Κάποιοι με λένε «υποχόνδρια», γιατί γίνομαι καμιά φορά πιεστική στο να καταλάβουν και να πειστούν οι άλλοι, και ειδικά οι δικοί μου άνθρωποι, πόσο σημαντικό είναι να υιοθετούμε υγιεινές συνήθειες/Εχει να κάνει με την ίδια μας τη ζωή, και μ' αυτό δεν πρέπει να παίζει κανείς!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved