Άρης Μακρής: «Όπως δεν θα έβγαινα να δείξω τους κολλητούς μου, το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα μου
Showbiz

Άρης Μακρής: «Όπως δεν θα έβγαινα να δείξω τους κολλητούς μου, το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα μου

Η οικογένειά του Άρη Μακρή έχει καταλάβει αυτό που ζει με το συγκρότημα;

«Το έχουν καταλάβει γιατί έχουν έρθει στις συναυλίες. Μην ξεχνάς ότι οι γονείς μου είναι σπίτι όταν έρχονται τα κορίτσια απέξω. Οπότε το ξέρουν. Βέβαια για τους δικούς μου είμαι πάντα ο μικρός της οικογένειας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Ισχύει ότι οι θαυμάστριες μαθαίνουν πού κινείται και στήνουν τυχαίες συναντήσεις; «Δεν χρειάζεται να είναι τυχαίες. Είναι έξω από το σπίτι μου σχεδόν σε καθημερινή βάση. Κάποιες φορές έχω αντιληφθεί να με ακολουθούν και με αυτοκίνητο. Βασικά αυτό που θέλουν είναι λίγα δευτερόλεπτα μαζί σου. Είτε αυτό σημαίνει μια αγκαλιά, είτε ένα αυτόγραφο, είτε μία selfie. Και να σου πω κάτι; Χαίρομαι με τη χαρά τους. Και θέλω με τη συμπεριφορά μου να είμαι απόλυτα σωστός απέναντί τους. Όταν τις βλέπω έξω από το σπίτι μου, γνωρίζω ότι έχουν θυσιάσει τον χρόνο τους για να το κάνουν αυτό. Με σκλαβώνει ότι τις βλέπω να είναι εκεί και να περιμένουν εμένα».

Πιάνει τον εαυτό να αποζητά την ησυχία του; «Εχω ήσυχα μέρη να πάω. Και ιδιωτικές στιγμές που δεν παραβιάζονται».

Αν ήταν ερωτευμένος, θα το έλεγε δημόσια ακόμα και αν ήξερε ότι θα στεναχωρούσε τις θαυμάστριές του; «Οχι, δεν θα έβγαινα να το πω. Οχι για να μην τις στεναχωρήσω, αλλά επειδή θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν. Θέλω να κρατήσω την προσωπική μου ζωή για τον εαυτό μου. Όπως δεν θα έβγαινα να δείξω τους κολλητούς μου, το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved