Βασιλική Τρουφάκου: «Ο έρωτας είναι δύσκολος»
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο έρωτας είναι δύσκολος»

Η Βασιλική Τρουφάκου σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της.

Πόσο σημαντική θέση έχει ο έρωτας στη ζωή σου;

Αυτή την περίοδο που συζητάμε, σκέφτομαι πολύ συχνά πως μπερδευόμαστε λίγο με τις έννοιες. Τι είναι αγάπη, τι είναι έρωτας, τι είναι ενθουσιασμός και τι συντροφικότητα. Δεν δίνουμε τα σωστά ονόματα στα πράγματα. Ο έρωτας είναι μια δύσκολη κατάσταση. Ωραία, αλλά δύσκολη. Όχι απαραίτητα γιατί θα έχεις μια κακή σχέση. Δεν πιστεύω στις κακές σχέσεις. Δεν μου έχει συμβεί και ποτέ να έχω ζήσει κάτι φρικτό και να μένω με τον άλλον, με ζήλια ή αρνητικά συναισθήματα. Όμως, και πάλι ο έρωτας είναι δύσκολος. Νοιάζεσαι πολύ για το σύντροφο σου, ανησυχείς, τον θέλεις για σένα.. Συγκρούεσαι συνέχεια με τον εγωισμό σου. Μπορεί να μην είναι και ο άλλος η καλύτερη περίπτωση, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι εντελώς ακατάλληλος. Δεν εννοώ κάτι κακό. Αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα στο όχημα, και το χρώμα που τα θέλουμε, οπότε συγκρούονται. Είναι μια σύγκρουση, έχει μάχη ο έρωτας.

Εσύ αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε... μάχη;

Προσπαθώ να παραμένω ισορροπημένη. Το επάγγελμα μου είναι απαιτητικό. Μπορεί να ακούγομαι λίγο σαν ρομπότ, όμως είναι δύσκολο να πρέπει να αντεπεξέλθεις σε θέατρο, σε τηλεόραση, σε όλη αυτή την έκθεση και να βιώνεις και προσωπικά μια μάχη. Θέλει μια ισορροπία και αυτήν ακριβώς την ισορροπία προσπαθώ να έχω στην προσωπική μου ζωή.

Πώς καταφέρνεις να ελέγχεις τα συναισθήματα σου; Προσπαθώ. Το ζητάω από τη ζωή μου. Δεν θέλω να είμαι ολόκληρη μέσα σε ένα «πλυντήριο» και να κουνιέμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved