Λευτέρης Ελευθερίου: «Έπρεπε να αποδεικνύω συνεχώς ότι είμαι καλός
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Έπρεπε να αποδεικνύω συνεχώς ότι είμαι καλός

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι μόλις 37 ετών, έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Δεν είναι πολλοί πλέον οι άνθρωποι στην ηλικία του που τολμούν να κάνουν οικογένεια.

«Ναι, οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν παιδιά στην ηλικία μου. Αλλά έπειτα από 12 χρόνια σχέσης με τη σύζυγό μου ο γάμος ήταν φυσικό επακόλουθο. Το θέλαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε το πρώτο παιδί, το οποίο μας έδεσε πιο πολύ ως ζευγάρι. Και μετά ήρθε το δεύτερο. Ολα έγιναν συνειδητά. Ο γάμος και τα παιδιά με προσγείωσαν στα επαγγελματικά μου. Το επάγγελμά μου έχει αρκετή ματαιοδοξία. Ήθελα να καθιερωθώ στον χώρο και έπρεπε να αποδεικνύω συνεχώς ότι είμαι καλός.

Ολο αυτό μου έτρωγε πολλές ώρες της ημέρας. Δεν είναι η ζωή αυτό. Ζωή είναι η οικογένεια, οι φίλοι, οι σχέσεις. Αυτό που παλεύω είναι να είμαι συνειδητός στις αποφάσεις μου. Τα παιδιά μου με απασχολούν πολλές ώρες της ημέρας. Με γεμίζει, με προσγειώνει και με χαλαρώνει η επαφή και η επικοινωνία μας. Θέλω να έχω καλή και ποιοτική σχέση μαζί τους. Οχι να είμαι απλώς ο κουβαλητής της οικογένειας», λέει ο ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved