Μύρωνας Στρατής: «Δυο άνθρωποι του χώρου είναι δύσκολο να στεριώσουν σε σχέση»
Showbiz

Μύρωνας Στρατής: «Δυο άνθρωποι του χώρου είναι δύσκολο να στεριώσουν σε σχέση»

Ο Μύρωνας Στρατής μιλά για την προσωπική του ζωή και αναφέρεται στις σχέσεις που έχει κάνει και που θα… κάνει.

-Πιο καλός είσαι στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά σου;

«Στα συναισθηματικά μου εμπιστεύομαι δύσκολα και συμπορεύομαι με μία κοπέλα. Δεν είμαι ότι να 'ναι. Μπορεί να φλερτάρω, αλλά δύσκολα ακουμπώ την καρδιά μου στα χέρια μιας γυναίκας. Για να προχωρήσω, πρέπει να είμαι απόλυτα σίγουρος. Γι' αυτό δεν έχω καεί στα προσωπικά μου. Εχω κάνει σχέσεις για τις οποίες είμαι περήφανος» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Είσαι το τυπικό αρσενικό που ζει από το φλερτ, τον έρωτα και το σεξ;

«Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Μου αρέσει το παιχνίδι. Το καλό με μένα είναι ότι πάνω στη σκηνή αυτό το φλερτ υπάρχει. Οπότε νιώθω γεμάτος. Από μικρός για μένα το σεξ είχε να κάνει περισσότερο με την κοπέλα μου. Όλο το υπόλοιπο είναι απλώς επιβεβαίωση.»

-Μια επιβεβαίωση όμως που όλοι οι άνθρωποι ψάχνουν!

«Ναι αλλά όταν αισθάνεσαι ότι μπορείς να την έχεις σπίτι σου, δεν χρειάζεται να την πάρεις και αϊτό αλλού. Το να είσαι από εδώ και από εκεί, για μένα, φέρνει μια δυστυχία και μια ταλαιπωρία. Δεν θα το ήθελα. Άρα είσαι για τα δύσκολα; Μου αρέσουν οι μεγάλες δυνατές σχέσεις. Πώς μπορείς να ξέρεις αν μια γυναίκα σε πλησιάζει για σένα ή για τη δουλειά σου; Αυτό είναι πρόβλημα. Η έκθεση έχει δύναμη στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είσαι ο τραγουδιστής. Για πολλές γυναίκες είσαι φαντασίωση. Αυτό, αν θες, μπορείς κάλλιστα να το εκμεταλλευτείς. Δεν θα ήθελα όμως να τα φτιάξω με μια κοπέλα επειδή με θαυμάζει για την καλλιτεχνική μου υπόσταση και προβολή. Προτιμώ να με αγαπήσει για τα απλά»

-Οπότε, για να είσαι σίγουρος, κάνεις σχέσεις με άτομα του χώρου που έχουν και εκείνα προβολή και αντίστοιχη ισχύ...

«Το αντίθετο. Νομίζω ότι δύο άνθρωποι του χώρου είναι δύσκολο να στεριώσουν σε σχέ¬ση! Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο μόνο ο ένας να έχει το δαίμονα της έκθεσης.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved