Ζήνα Κουτσελίνη: «Έκανα εννιά εξωσωματικές και δυο εμβρυομεταφορές»
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: «Έκανα εννιά εξωσωματικές και δυο εμβρυομεταφορές»

Η Ζήνα Κουτσελίνη δυσκολεύτηκε ν’ αποκτήσει τη κόρη της. Η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της μάχη και τα κατάφερε.εξωσωματικές

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα, αλλά μέχρι τα 37 μου δεν το κυνηγούσα, ίσως δεν το ήθελα πραγματικά, μέχρι να το συνειδητοποιήσω. Έκανα εννέα εξωσωματικές και δύο επιπλέον εμβρυομεταφορές, χωρίς αποτέλεσμα. Ήμουν 39 ετών και έβλεπα ότι δεν μπορούσα να κρατήσω ένα παιδί με τους ρυθμούς που είχα. Τότε, λοιπόν , στο πικ της καριέρας μου, αποφάσισα να μη συνεχίσω και ν' αποτραβηχτώ απ’όλα αυτά. Προσευχήθηκα πολύ, επικεντρώθηκα στο στόχο μου και τα κατάφερα χωρίς εξωσωματική, δίνοντας μεγάλο αγώνα» εξήγησε στο Hello και συνέχισε: «Η δοκιμασία για μένα ήταν ότι έπρεπε τους έξι από τους επτά μήνες που διήρκησε η εγκυμοσύνη να τους περάσω σ' ένα κρεβάτι, επειδή είχα ρήξη του αμνιακού σάκου εξ αρχής. Για έξι μήνες είχα προσομοιώσει τη ζωή μου σ' εκείνη του εμβρύου. Ήθελα να ζήσω όπως η κόρη μου, γι' αυτό και ήμουν συνέχεια σ' ένα δωμάτιο με σβηστά φώτα και κλειστά παράθυρα, όπως ακριβώς εκείνη μέσα στη κοιλιά μου».

Τέλος, αποκάλυψε τι σκεφτόταν όσο καιρό ήταν στο κρεβάτι: «Πόσο πολύ ήθελα να κρατήσω σιη ζωή αυτό το παιδί. Δεν το ήξερε κανείς ότι είμαι έγκυος, μόνο δυο πολύ δικοί μου άνθρωποι. Δεν μπορούσα να μοιραστώ με κανέναν τη χαρά μου, γιατί κάθε μέρα κινδύνευα με αποβολή. Στον άντρα μου, τον Αντώνη, χρωστάω ότι τελικά έγινα μητέρα. Όχι επειδή είναι ο πατέρας του παιδιού μου, αλλά γιατί ήταν η ήρεμη δύναμη που χρειαζόμουν στο πλευρό μου ε κείνους ιούς δύσκολους μήνες στο σπίτι και αργότερα στο μαιευτήριο, μέχρι να βγει υγιής η Έμμα από τη θερμοκοιτίδα. Από την πρώτη στιγμή που έμεινα έγκυος πίστευε ότι θα τα καταφέρουμε. 'Οταν ήμουν περίπου τεσσάρων μηνών, νοσηλεύτηκα εκτάκτως στο μαιευτήριο, καθώς είχα σχεδόν μηδενικά υγρά στον αμνιακό σάκο. Την ίδια περίοδο στο νοσοκομείο ήμουν με άλλες δύο εγκυμονούσες με το ίδιο πρόβλημα, Εκείνες έχασαν το παιδί, εγώ το κράτησα. Η κόρη μου είναι το δικό μου προσωπικό θαύμα και γεννημένη πολεμίστρια. Βέβαια, μετά την εγκυμοσύνη έκανα δύο χρόνια να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου σωματικά και ψυχικά, καθώς είχα ξεχάσει πώς είναι ακόμα και να περπατάω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved