Μακεδόνας: «Πρέπει να υπάρχει αληθινή, ουσιαστική αγάπη για έναν επιτυχημένο γάμο»
Showbiz

Μακεδόνας: «Πρέπει να υπάρχει αληθινή, ουσιαστική αγάπη για έναν επιτυχημένο γάμο»

Με ποιαν είναι παντρεμένος ο Κώστας Μακεδόνας και πόσα παιδιά έχει; Λίγοι το γνωρίζουν καθώς ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να «μιλάει» μόνο με τη μουσική και τα τραγούδια του και ποτέ για τα προσωπικά του. Ο ίδιος μιλάει για τα αγαπημένα του πρόσωπα και αποκαλύπτει τη συνταγή ενός επιτυχημένου γάμου όπως ο δικός του...

Ξέρουµε πολλά για την επαγγελµατική σου ζωή και ελάχιστα για την προσωπική σου...

Από θέση και άποψη. Μου αρέσει να µε ξέρει ο κόσµος από τη δουλειά µου και όχι για το τι κάνω σπίτι µου. ∆εν ανήκω στην κατηγορία των συναδέλφων µου που παλεύουν να είναι στον χώρο µέσω των προσωπικών τους. Ποτέ δεν πούλησα την προσωπική µου ζωή - άσε που νοµίζω ότι δεν αφορά και κανέναν, µιας κι έκανα πάντα µια κανονική ζωή, χωρίς ποτέ να θορυβώ, χωρίς σκάνδαλα, µίση και πάθη, χωρίς να περνάω από τη µια σχέση στην άλλη. Είµαι παντρεµένος και ευτυχισµένος γύρω στα 20 χρόνια µε µια γυναίκα που είναι εκτός χώρου, τη Σταυρούλα, και έχουµε δύο υπέροχα παιδιά, τη 16χρονη Μανώλια και τον 11χρονο Νικόλα. Αυτά αρκούν!

∆εν κάνατε ούτε ένα παπαρατσικό θέµα...

Πλάκα µου κάνεις; Ποτέ. Μακριά από εµάς αυτά! (σ.σ.: γελάει) Κρατάω τα προσωπικά µου µακριά από φλας και κάµερες, χωρίς να κρύβοµαι.

Μια συνταγή για τον επιτυχηµένο γάµο;

∆εν ξέρω από συνταγές. Ξέρω ότι πρέπει να υπάρχει αληθινή, ουσιαστική αγάπη και εκτίµηση για να συµπορεύεσαι τόσα χρόνια µε έναν άνθρωπο. Θέλει δουλειά και νοιάξιµο, θέλει να µην επαναπαύεσαι - ούτε και εκεί.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved