Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι μια πολύ ανασφαλής γυναίκα»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι μια πολύ ανασφαλής γυναίκα»

Για τις ανασφάλειες της και αν το έχει συζητήσει με κάποιον ειδικό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δεν σε εκτιμάς όσο πρέπει; Ενίοτε υποβιβάζεις τον εαυτό σου;
«Το έχω ξαναπεί πως είμαι μια πολύ ανασφαλής γυναίκα. Δεν κατακρίνω, όμως, τις γυναίκες που έχουν ανασφάλειες γιατί δεν έχει να κάνει ούτε με το πόσο πετυχημένος ούτε με το πόσο όμορφος είσαι, είναι κάτι που πηγάζει από μέσα σου και πρέπει να το δουλέψεις για να το ξεπεράσεις. Είμαι πολύ ανασφαλής, ειδικά με τις σχέσεις μου τις ερωτικές, και έχω καταλάβει πως όταν αυτή την ανασφάλεια τη βγάζεις μέσα στη σχέση, μετά τίποτα δεν λειτουργεί καλά»


Το έχεις συζητήσει όλο αυτό και με κάποιον ειδικό;
«Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά η αλήθεια είναι πως πάντα μετά από λίγο καιρό σταματάω. Δεν έχω κάνει εντατικά και για μεγάλο διάστημα ώστε να μπορώ να πω πως έχω δει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Διαβάζω όμως πολύ και τα συζητάω και με τους φίλους μου. Είμαι και από τους τυχερούς που έχουν πολλούς φίλους και από το χώρο της δουλειάς. Η δουλειά μου για μένα λειτουργεί λίγο ως εργασιοθεραπεία. Και στο χωρισμό και στα δύσκολα που πέρασα μου έχουν σταθεί πολύ οι άνθρωποι από τη δουλειά. Έξι χρόνια στον Alpha, έχω δεθεί με ανθρώπους εκεί, είναι σαν δεύτερη οικογένεια», λέει η ίδια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved