Γεωργία Αποστόλου: Έδινε μάχη με τον καρκίνο - Κοινώνησε και άφησε οδηγίες για την κηδεία της
Showbiz

Γεωργία Αποστόλου: Έδινε μάχη με τον καρκίνο - Κοινώνησε και άφησε οδηγίες για την κηδεία της

Η Γεωργία Αποστόλου «έφυγε» από τη ζωή στα 43 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο.

Νικημένη από τον καρκίνο φαίνεται πως έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Αποστόλου. Σύμφωνα με τα δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο πατέρας Σιλουανός, ο οποίος λειτουργεί στον Άγιο Ανδρέα Πετραλώνων αποκάλυψε ότι πριν από δύο εβδομάδες έφτασε υποβασταζόμενη στον ιερό ναό για να κοινωνήσει για τελευταία φορά.

«Ήταν πολύ αδυνατισμένη και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει αλλά και να μιλήσει. Η Γεωργία ερχόταν κάθε Κυριακή στην εκκλησία και ανελλιπώς μία φορά την εβδομάδα παρακολουθούσε τις λειτουργίες του πατέρα Ανανία Κουστένη στην ενορία του. Ένα υπέροχο, γλυκό παιδί, που έφυγε χτυπημένο από τον καρκίνο. Σε κανέναν δεν το είχε πει. Κι εγώ το έμαθα λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της από συγγενικό πρόσωπο. Πάλευε μόνη της και φρόντιζε μέχρι τελευταία στιγμή να μην το αποκαλύψει. Δεν ήθελε να στενοχωρήσει κανέναν», αναφέρει ο ιερέας ο οποίος μόνο με λόγια αγάπης και συμπόνιας περιγράφει την Γεωργία, που βοηθούσε κόσμο χωρίς ποτέ να αναφέρει το παραμικρό.

Ο πατέρας Σιλουανός ήταν εκείνος που τέλεσε και την εξόδιο ακολουθία το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νεκροταφείο του Σχιστού, ύστερα από επιθυμία της οικογένειας. «Η Γεωργία πριν κλείσει τα μάτια της είχε ζητήσει η ταφή της να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο παρουσία του πατέρα Ανανία. Ωστόσο λόγω προβλημάτων υγείας του ήταν αδύνατον κι έτσι η οικογένεια επικοινώνησε μαζί μου», περιγράφει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved