Κάτια Ζυγούλη: «Πήρα το μισό βάρος από ό,τι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου»
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: «Πήρα το μισό βάρος από ό,τι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου»

Μπορεί να είναι άυπνη -καθώς το μωράκι δεν είναι ούτε δύο μηνών και θηλάζει- και μοιρασμένη ανάμεσα σε τέσσερα μικρά ανθρωπάκια που διεκδικούν την προσοχή και την αγάπη της, αλλά η Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται στα καλύτερα της.

Λάμπει από ευτυχία και η σιλουέτα της είναι αξιοζήλευτη. «Αυτή τη φορά πήρα το μισό βάρος από ό,τι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Στα τρία πρώτα παιδιά δεν είχα μπει στη διαδικασία να προσέξω, είχα αφεθεί πιο ελεύθερη. Τώρα ήταν διαφορετικά. Υποσυνείδητα νομίζω ότι με βοήθησε πολύ το γεγονός πώς δεν ήθελα να το αντιληφθούν. Επίσης, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχα αρχίσει να γυμνάζομαι και να προσέχω τη διατροφή μου συστηματικά. Και δεν άλλαξα τις συνήθειες που είχα ήδη υιοθετήσει, όταν έμαθα πως περιμένω μωρό, ούτε υπέκυψα σε πειρασμούς. Μία φορά την εβδομάδα έκανα και "ατασθαλίες". Δεν γυμναζόμουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν είχα την αντοχή, όμως πρόσεχα τη διατροφή μου και έτσι πήρα μόνο έντεκα κιλά, ενώ στις προηγούμενες είχα πάρει μέχρι και είκοσι» τόνισε στο People.

Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει να γυμνάζεται και πάλι τα πρωινά, όταν τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας λείπουν στο σχολείο. «Ξεκίνησα να γυμνάζομαι γιατί θέλω να νιώσω πάλι δυνατό το σώμα μου και να βελτιώσω την αντοχή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved