Βερύκιος – Κατσούλης: Δεύτερος γύρος στον καυγά τους στο twitter - Νέα «καρφιά» και απαντήσεις
Showbiz

Βερύκιος – Κατσούλης: Δεύτερος γύρος στον καυγά τους στο twitter - Νέα «καρφιά» και απαντήσεις

Μετά το ξέσπασμα του Κρατερού Κατσούλη μέσα από την εκπομπή του «Στα καλά Καθούμενα», ο Δήμος Βερύκιος του απάντησε... μέσω twitter. Toν πρώτο γύρο του καυγά τους τον παρακολουθήσαμε νωρίς χθες το απόγευμα... και εκεί που λέγαμε ότι σταμάτησαν τα καρφιά στο twitter κάναμε λάθος, γιατί έχουμε και δεύτερο γύρο.

Μεταξύ άλλων ο Βερύκιος έγραψε: «Δεν σε πήρε ο «πόνος» που αποκάλεσα τον Πρόεδρο με το υποκοριστικό του. Απλώς ήθελες να ρίξεις χολή για τον Alpha. Η Κατερίνα δεν έφαγε «πόρτα» από τον Alpha πριν 3 χρόνια ; Και ...σαμάρι εγώ δεν γίνομαι...».
Ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε: «Μάλλον εσείς είστε κολλημένος ότι κάποιος ντε και σώνει «έφαγε» την Κατερίνα, ( η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ νόστιμη)! Δεν τα βάζω μαζί σας αλλά με τα λεγόμενα σας! Μπλαζέ είναι όσοι νιώθουν υπεράνω άλλων, όχι εγώ. Λυπάμαι αν σας ταλαιπωρεί η ποιότητα».
Βερύκιος τότε ανταπάντησε: «Έλα ρε φίλε! Κόψε κάτι. Από την λίμνη με τα χρυσόψαρα πέρασες και εσύ. Το ξέχασες λόγω ποιότητας;».
Ο Κρατερός έγραψε: «Την λίμνη που αναφέρετε δεν τη γνωρίζω, τα λόγια μου τα μετράω, και η ποιότητα δεν δημιουργεί αμνησία. Το αντίθετο. Καλό βράδυ.».
Ο Βερύκιος σχολίασε: «Ως τεχνίτης της υποκριτικής προσπαθείς να θολώσεις τα νερά περισσότερο από εκείνα της λίμνης. Δεν συνεχίζω για χάρη της Κατερίνας».
Και ο Κρατερός τόνισε: «Θα μπορούσα υπό άλλες συνθήκες να απολαύσω μια στιχομυθία αν η λίμνη είχε λιγότερη λάσπη. Σταματώ και εγώ σεβόμενος το ίδιο πρόσωπο. Τελικά σε κάτι συμφωνήσαμε . Καληνύχτα.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved