Μία Ιταλίδα για τον Άνθιμο Ανανιάδη (φωτό)
Showbiz

Μία Ιταλίδα για τον Άνθιμο Ανανιάδη (φωτό)

Διεθνής στα επαγγελματικά, διεθνής και στον... έρωτα ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος εδώ και περίπου ενάμιση μήνα είναι ερωτευμένος με την Ελληνοϊταλίδα Έμιλι Φραντσέσκα Ντεσιντέριο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός ο οποίος έγινε ευρέως γνωτός στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο σίριαλ «Μαρία την Άσχημη» και στη συνέχεια έφυγε από την Ελλάδα για να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εδώ και λίγες εβδομάδες απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό της πανέμορφης 22χρονης φοιτήτριας Ψυχολογίας, με την οποία είναι αχώριστοι.
Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν από λίγο καιρό και ο ερωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Από τότε, σύμφωνα με τη real, δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και τα τρυφερά τους ενσταντανέ σε πρόσφατη έξοδό τους. Το ζευγάρι βρέθηκε σε μπαρ ρέστοραν στο Κολωνάκι και δεν έπαψε στιγμή να φιλιέται τρυφερά, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους θαμώνες ή τα φωτογραφικά φλας που τους απαθανάτιζαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved