Λιάγκας-Σκορδά: Μετά τις χωριστές διακοπές δίνουν ραντεβού στην Τήνο
Showbiz

Λιάγκας-Σκορδά: Μετά τις χωριστές διακοπές δίνουν ραντεβού στην Τήνο

Το φετινό καλοκαίρι είναι σταθμός στη ζωή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Τόσο για τη προσωπική τους ζωή όσο και για την επαγγελματική.

Μετά από έναν εξαιρετικά απαιτητικό και δύσκολο χειμώνα, που «δοκίμασε» τη σχέση τους και μετά το θάνατο του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα που «έριξε» ψυχολογικά τον παρουσιαστή, οι δυο τους περίμεναν αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να πάρουν μια ανάσα και ως ζευγάρι και να δουν αν θα μπορέσουν να λύσουν τα όποια προβλήματα ανέκυψαν στο γάμο τους. Μετά λοιπόν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ανέβηκαν οικογενειακώς στη βόρεια Ελλάδα, όπου πέρασαν λίγες μέρες στη Χαλκιδική και στη συνέχεια ο Γιώργος πήρε το σκάφος του και πήγε μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά στο Ιόνιο, ενώ στην συνέχεια συναντήθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται στην Τήνο, καθώς εκεί έδωσαν... ραντεβού με τη Φαιή και τα δύο τους αγόρια. Ένα ραντεβού προκειμένου να περάσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα παιδιά τους αλλά και να δώσουν χρόνο και ευκαιρίες στην σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved