Μαριάννα Τουμασάτου: Καλοκαίρι στην Αθήνα, δουλεύοντας στο θέατρο «Αθηνά»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: Καλοκαίρι στην Αθήνα, δουλεύοντας στο θέατρο «Αθηνά»

Καλοκαίρι στην Αθήνα, για την Μαριάννα Τουμασάτου δουλεύοντας στο θέατρο «Αθηνά».

«Όταν είναι ευχάριστη η δουλειά είναι πιο εύκολο. Έχω κάνει την επιλογή εδώ και χρόνια, γνωρίζοντας καλά ότι αυτές είναι οι συνθήκες και είναι πολλά τα καλοκαίρια που θα δουλέψω. Πάμε καλά, είναι και πιο οικονομικά τα εισιτήρια και είναι σχετικά άνετα ίο να πάει κανείς στο θέατρο. Νομίζω ότι ο κόσμος το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να γελάσει» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Τι συμβαίνει στην Άννα;

«Είναι μια σύζυγος προ του διαζυγίου. Το σκηνικό είναι το εξοχικό των παιδικών της χρόνων. Σε μικρή ηλικία γνώρισε ιόν άντρα της εκεί και πηγαίνουν οικογενειακά εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα, ο Δημήτρης και η Άννα, οι οποίοι έχουν και μια κόρη, την Κλέλια (Κλελια Ανδριολάτου), έχουν φτάσει στο διαζύγιο και ο καθένας τους πηγαίνει για τελευταία φορά, χωρίς να γνωρίζει ότι την ίδια ιδέα είχαν και οι υπόλοιποι. Η Αννα έχει πάει στο εξοχικό με τον Σταύρο (Κώστας Αποστολάκης) και ο Δημήτρης με τη Βίβιαν (Μαρία Κορινθίου). Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο παλιός αγαπημένος της Κλέλιας, ο Αλέξης (Ρένος Ρώτας), αλλά και η κυρία Μπαρμπαρίγου (Χριστίνα Τσάφου), η οποία θέλει να αγοράσει το σπίτι.»

- Πώς αντιδρά βλέποντας τον Δημήτρη με κάποια άλλη;

«Στην αρχή τον βλέπει μόνο του και διαπληκτίζονται για ένα σωρό πράγματα. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι υπάρχει εκεί μια άλλη γυναίκα και ζηλεύει, αλλά δεν. το δείχνει τόσο, γιατί δεν θέλει να , δώσει δικαιώματα.»

- Οι δυο τους φέρονται πολιτισμένα;

«Πολιτισμένα εντός πολλών εισαγωγικών. Φαντάζομαι ότι ένα ζευγάρι σε κάποια χώρα του Βορρά θα ήταν πιο ψύχραιμο, εμείς λειτουργούμε πιο παρορμητικά. Οι πιο πολιτισμένοι χωρισμοί συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Όταν ένας εκ των δύο έχει πάει κάπου αλλού, αυτός που έχει μείνει πίσω, ακόμη κι αν δεν ήθελε να είναι πια σ' αυτή τη σχέση, αισθάνεται προδομένος και αντιδρά περίεργα.»

-Τι κάνετε για να περνάτε καλά οικογενειακά;

«Πηγαίνουμε για μπάνιο τις μέρες που δεν δουλεύουμε. Και θα φύγουμε και για λίγες μέρες για να ξε-κουραστούμε και να χορτάσουμε ο ένας τον άλλο…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved