Τα είδαν όλα οι paparazzi στην Μύκονο
Showbiz

Τα είδαν όλα οι paparazzi στην Μύκονο

Η Μύκονος είναι ο αγαπημένος προορισμός των celebrities τόσο της χώρας μας όσο και του εξωτερικού.

Στο νησί των ανέμων μένουν τους περισσότερους μήνες του χρόνου paparazzi, οι οποίοι καραδοκούν για ένα στιγμιότυπο των celebrities και τις περισσότερες φορές γίνεται μάχη για το ποιος θα το έχει πρώτος.

Οι περισσότεροι φωτογράφοι του νησιού είναι εκεί αρκετά χρόνια και μάλιστα με τους περισσότερους επώνυμους επισκέπτες γνωρίζονται. Ωστόσο, φροντίζουν να διατηρούν καλές σχέσεις και όταν χρειάζεται να περνούν απαρατήρητοι για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Ο φετινός γάμος του Αιγύπτιου επιχειρηματία Καρίμ Ελ Σιάτι με το top model Ανα Μπεατρίς Μπάρος ήταν βούτυρο στο ψωμάκι μας. Επί τέσσερις ημέρες τρέχαμε ολημερίς να τραβήξουμε τις εγκαταστάσεις, το ντεκόρ της παραλίας, τους μπουφέδες που ξεχείλιζαν θαλασσινά λες και βρισκόσουν στην ιχθυόσκαλα, τις μυθικές τουαλέτες και τα μέλη του διεθνούς jet set που κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο. Τέτοια δόξα και γκλάμουρ είχε να ζήσει το νησί χρόνια. Τα πάντα ήταν στην υπερβολή τους, ακόμα και τα χρήματα που προσέφεραν τα ξένα πρακτορεία και έντυπα σε Έλληνες παπαράτσι για φωτογραφίες. Εγώ πάντως στο γλέντι του γάμου μπόρεσα και τρύπωσα» είπε ο Πέτρος Νάζος από το Mykonos Livetv στο Πρώτο Θέμα.

Ο Τάσος Κοντοκώστας είναι από τους πιο παλιούς παπαράτσι του νησιού και έχει γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες. Μπορεί κάποιοι να του έκαναν τους δύσκολους, αλλά στο τέλος κατάφερε και τους έπεισε: «Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έκανε πως δεν ήθελε να την φωτογραφήσω, όπως και οι περισσότεροι ενώ στην ουσία θέλουν. Στην παραλία της Ψαρούς απέφευγε τον φακό. Όταν ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο στην boutique “Louisa” τη θυμάμαι να μου ψιθυρίζει συνωμοτικά: «Βγάλτε εμένα, αλλά προστατέψτε τα παιδιά μου» και λίγα λεπτά αργότερα μου σύστησε τον άνδρα της και όλοι μαζί έπαιρναν θέση μπροστά από τον φακό μου. Εγώ έχω μια αρχή: «τραβώ μόνο αυτούς που θέλουν. Είμαι υπέρ της άποψης ‘’δεν θες μια δεν θέλω δυο’’» .

Ο Γιάννης Ευαγγελίου θυμάται από το νησί των ανέμων: «Πριν τρία χρόνια το ζεύγος Πατίτσα- Χρουσαλά έκανε διακοπές μαζί με την Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο Μαρία Μενούνος και τον αγαπημένο της. Τους κυνηγούσα για ν’ ανακαλύψω που μένουν και να τραβήξω μερικές φωτογραφίες. Αυτοί πήγαιναν μπροστά με το αυτοκίνητο κι εγώ έτρεχα πίσω τους με τη μηχανή, όταν κάποια στιγμή το αυτοκίνητό τους σταμάτησε. Ο συνοδός της Μενούνος κατέβηκε κάτω και με παρακάλεσε να φύγω. Του εξήγησα ότι δεν πρόκειται να το κάνω γιατί έχω παραγγελία από συγκεκριμένο περιοδικό. Τότε μου έδωσε το κινητό του λέγοντάς μου ότι αν έφευγα θα με ενημέρωνε σε ποιο μαγαζί θα διασκέδαζαν το βράδυ. Ήμουν περίεργος αν θα τηρούσε την συμφωνία , παρ’ όλα αυτά έφυγα. Κατά τις 12 το βράδυ το τηλέφωνο χτύπησε». Ο φωτογράφος όμως είχε και ένα περιστατικό με τον Ζοζέ Μουρίνιο όταν οι σωματοφύλακές του τον πλησίασαν αγενείς και προκλητικοί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα με αμοιβαίες μηνύσεις.

Ο Λάκης Γιακουμής έχει απαθανατίσει στην Μύκονο μεγάλες προσωπικότητες όπως τον Αριστοτέλη Ωνάση. «Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα περισσότερα περιστατικά έχουν σβηστεί από την μνήμη μου. Τα αρχεία μου είναι χιλιόμετρα ολόκληρα από φιλμ. Κάποτε βρισκόμουν στο Capriceόταν κάποιος φώναξε δυνατά «Ο Λάκης». Οι θαμώνες ενθουσιασμένοι μου έσκισαν το πουκάμισο για να πάρει ο καθένας από ένα κομμάτι. Βγήκα στους μυκονιάτικους δρόμους με τον γιακά, μην ξέροντας πως θα μεταβώ στο ξενοδοχείο μου» και συνέχισε: «Ο Μίμης Γαλανός ήταν τόσο ταυτισμένος με την Μύκονο όσο είναι και ο Πέτρος ο πελεκάνος. Έκανε παρέα με όλους. Σε κάποιες διακοπές του στη Μύκονο , ο πλανητάρχης Τζορτζ Μπους είχε χαθεί για πάνω από τρεις ώρες και η προσωπική του ασφάλεια τον έψαχνε παντού. Όλο το νησί βρισκόταν στο πόδι, μέχρι που μπαίνω στο Caprice και τι να δω; Τον Μίμη να χορεύει πάνω στους καναπέδες έχοντας παρέα τον Τούρκο πρέσβη και τον Μπους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved