Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν σκορπίζομαι δεξιά-αριστερά να σκεφτώ ή να ανταγωνιστώ»
Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν σκορπίζομαι δεξιά-αριστερά να σκεφτώ ή να ανταγωνιστώ»

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε συνέντευξή του μίλησε για τις διακοπές και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Δύο ώρες είσαι πάνω στη σκηνή μόνος σου, πώς τα καταφέρνεις;

Στη δουλειά αυτό βγαίνει και με φέρνει σε μια ισορροπία, αυτό είναι το κανονικό μου, μετά γυμνάζομαι, κοιμάμαι... Κάνω όσο καλύτερα μπορώ αυτό που αγαπώ πάρα πολύ. Παίζω κάθε βράδυ σαν να μην υπάρχει το επόμενο βράδυ, σαν να είναι η τελευταία παράσταση της ζωής μου κάθε φορά.

Διακοπές θα κάνεις;

Έκανα λίγο πριν ξεκινήσουν οι παραστάσεις και θα κάνω και λίγες ημέρες το Σεπτέμβριο. Αυτό που κάνω για μένα είναι διακοπές. Είναι σαν να βράζει ένα ηφαίστειο μέσα σου, που θέλει να εκτονωθεί και η εκτόνωση είναι η ίδια η παράσταση, μετά είμαι πολύ ήρεμος. Τα σχόλια του κόσμου είναι συγκινητικά, τα καλύτερα που έχω ακούσει ποτέ. Ντρέπομαι λίγο όταν μου λένε πολλά τέτοια. Οι κόποι αυτών των χρόνων πιάνουν τόπο και η πληροφορία που παίρνω είναι ότι έχω βάλει την ενέργεια μου στη σωστή κατεύθυνση.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε συναγωνιστεί στις μιμήσεις;

Σε αυτό που κάνω συναγωνίζομαι πάντα τον εαυτό μου, κοιτάζω πάντα τη δουλειά μου, να είμαι καλύτερος από τον περσινό Ζαχαράτο. Με αφορά να εξελίσσομαι. Δεν σκορπίζομαι δεξιά-αριστερά να σκεφτώ ή να ανταγωνιστώ. Με αφορά το δικό μου είδος και προσπαθώ να το κάνω όσο το δυνατόν καλύτερο. Μακάρι να βγουν χιλιάδες άνθρωποι, αυτό το είδος είναι πολύ ωραίο και απαιτητικό βεβαίως, γιατί πρέπει να χορεύεις να τραγουδάς, εγώ δηλαδή γράφω τα κείμενα, σχεδιάζω τα κοστούμια, σκηνοθετώ, βάφομαι, χτενίζω τις περούκες, κάνω οργάνωση της παραγωγής, δεν είναι απλά μόνο αυτό που φαίνεται προς τα έξω, οργανώνω 40 ανθρώπους, αυτό είναι απαιτητικό και ιδιαίτερο, δεν παίρνω απλά το μικρόφωνο μου και τραγουδάω, είναι μια άλλη κατάσταση. Εύχομαι να βγουν άνθρωποι που να εξελίξουν αυτό το είδος ακόμα καλύτερα, γιατί αρέσει στον κόσμο αυτή η διαφορετικότητα, που είναι λίγο επιθεώρηση, μιούζικαλ, τραγούδι, θέατρο, σάτιρα, ένας ωραίος συνδυασμός.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved