Μαρίνα Τσιγονάκη: «Είναι σχεδόν ευλογία να "υποδύεσαι" κάποιον άλλον»
Showbiz

Μαρίνα Τσιγονάκη: «Είναι σχεδόν ευλογία να "υποδύεσαι" κάποιον άλλον»

Πολύπλευρο ταλέντο και ανήσυχο πνεύμα, η Μαρίνα Τσιγονάκη είναι γνώριμη και ως - «Λαίδη της Σκόνης» στα μουσικά μονοπάτια που ροκάρει. 

Μετά την ταινία κινουμένων σχεδίων «Rio», στην οποία είχε δανείσει τη φωνή της στην παπαγαλίνα Τζούελ, τώρα μεταμορφώνεται σε ένα πανέμορφο αιλουροειδές, τη Σίρα, την αγαπημένη του Ντιέγκο, στη νέα απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Η εποχή των παγετώνων 4».

«Το 2011, αφού είχα στείλει κάποια βιογραφικά, η Fox εκδήλωσε ενδιαφέρον για μένα για τη μεταγλώττιση του "Rio". Με ένα ντέμο, που έκανα, κατάφερα και μπήκα σε αυτόν τον μαγικό κόσμο...» τόνισε στον Τηλεθεατή.

- Απαιτητικό εγχείρημα η μεταγλώττιση;

«Αρκετά, γιατί δεν υπάρχει δράση από άλλους ηθοποιούς, όπως στον κινηματογράφο. Είναι ένα όμορφο ταξίδι στην ομορφιά και στην αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Συμμετέχοντας στην ελληνική εκδοχή της "Εποχής των Παγετώνων", θαρρείς και βλέπεις ταινία του ‘60, με Βουτσά και Καραγιάννη, όπου πάντα στο τέλος είχαν γάμους, τραγούδια και χαρές».

-Ανάσα ζωής η πολυμορφία των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων;

«Κάνει τη ζωή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Ειδικά μέσα από την υποκριτική έχεις την ευκαιρία να "ζεις" πολλές ζωές. Καθώς η αληθινή μας ζωή έχει τόσες αναταράξεις, είναι σχεδόν ευλογία να "υποδύεσαι" κάποιον άλλον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved