Νανά Παλαιτσάκη: «Καθημερινά δέχομαι μηνύματα στο διαδίκτυο: “Ψόφα σκύλα”»
Showbiz

Νανά Παλαιτσάκη: «Καθημερινά δέχομαι μηνύματα στο διαδίκτυο: “Ψόφα σκύλα”»

Απίστευτη ήταν η αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα η Νανά Παλαιτσάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλώντας για τα μηνύματα που δέχεται μέσω social media αποκάλυψε πως υπάρχουν αρκετοί που ανώνυμα – φυσικά – της γράφουν κατάρες που αφορούν τρόπους θανάτωσης της αλλά και βωμολοχίες.

«Νιώθω ότι είμαστε όλοι εκτεθειμένοι στο «έλεος της κάθε μέρας». Ξεκινάς από το σπίτι σου και δεν ξέρεις πώς και αν θ' αντιμετωπίσεις τον απερίγραπτο θυμό όλων όσοι οδηγούν, αναπνέουν, κινούνται και εκφράζονται δίπλα σου. Κάθε στιγμή και κάθε μέρα δέχομαι κύματα αγάπης από ανθρώπους άγνωστους και ταυτόχρονα ωστικά κύματα απίθανης κακίας από «ανώνυμα καρτούν» του διαδικτύου που συνοψίζονται από το «ψόφα σκύλα»... έως κατάρες που αφορούν τρόπους θανάτωσης μου για... ασήμαντες αφορμές.

Όχι, δεν αποτελώ εξαίρεση. Οι στόχοι είναι αρκετοί με αποτέλεσμα αυτό που κάποτε αφορούσε σε ανταλλαγή γνώμης ή κριτικής να ξεπερνάει τα όρια της κτηνωδίας!», λέει στο Τηλέραμα και καταλήγει:

«Με καθηλώνει απολύτως η πραγματικότητα που θέλει κάτω από μια «μπότα» να συνθλίβονται ζωές αδύναμων πλασμάτων είτε είναι άνθρωποι είτε τετράποδα. Αυτή η γενικευμένη ηδονή για την πρόκληση του πόνου για τον πόνο... με οδηγεί στο να αισθάνομαι ότι διαχειρίζομαι μονίμως ένα πένθος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved