Το μοναχικό καλοκαίρι της Ελένης Φουρέιρα!
Showbiz

Το μοναχικό καλοκαίρι της Ελένης Φουρέιρα!

Η σούπερ σέξι Ελένη Φουρέιρα πέρασε τις διακοπές της στη Χάλκη παρέα µε οικογενειακά της πρόσωπα και στενούς της φίλους.

Η τραγουδίστρια αφέθηκε στον ήλιο και στη θάλασσα, έκανε βουτιές, περπάτησε στη φύση και απόλαυσε την κάθε στιγµή σαν παιδί. Χαλαρή και απαλλαγµένη από υποχρεώσεις, αφέθηκε στη συντροφιά των φίλων της, χαμογέλασε, έκανε... διατροφικές ατασθαλίες και γέμισε µε όµορφες στιγµές.
Το pop idol, σύμφωνα με τη real, χρειάζεται χρόνο τόσο για να διαχειριστεί την προσωπική ζωή της και τον χωρισµό της από τον Σπυράγγελο Λυκούδη, όσο και για να «γεµίσει» τις µπαταρίες της από τον πολύ απαιτητικό χειµώνα που πέρασε. Είναι µια πολύ δυνατή γυναίκα και προσγειωµένη στην πραγµατικότητα. Πάντα βρίσκει τον τρόπο να ορθοποδεί και να συνεχίζει τη ζωή της µε µεγαλύτερη δύναµη. Ωστόσο, η ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ηµέρες στο Instagram ήταν ιδιαίτερα αινιγµατική, κάνοντας πολλούς, πίσω από τις λέξεις, να «διαβάσουν» διάθεση επαναπροσδιορισµού. «Σε ένα λεπτό, σε µια στιγµή µπορούν να αλλάξουν όλα, αρκεί να έχεις την ωριµότητα να συνειδητοποιήσεις πόσο πολύτιµος είναι ο χρόνος... O,τι αφήνεις για αργότερα, µπορεί να µην το ζήσεις ποτέ. Ζήσε το τώρα», έγραψε η τραγουδίστρια.
Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση που έκανε πριν από λίγες ηµέρες στο «Down town» Κύπρου, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στο «για πάντα»: «Όχι πια... Είναι πολύ δύσκολο. Οι άνθρωποι είµαστε πολύ αχάριστοι, άπληστοι και πάντα θα θες κάτι παραπάνω. Πολλές φορές θα θες και κάτι άλλο... Μακάρι να υπήρχε το ‘‘για πάντα’’, αλλά όταν δεν κρατά ούτε η ζωή µας τόσο, γιατί να αντέξουν όλα τα άλλα για πάντα;». Θέλοντας να βάλει µια τελεία σε όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή συνέχισε, διευκρινίζοντας πως δεν αντιµετωπίζει τον χωρισµό σαν έναν µικρό θάνατο: «Όχι, δεν είναι. Απλώς ο έρωτας δεν κρατά για πάντα. Ούτε η τρέλα και η καψούρα. ∆εν διαρκούν πολύ. Όμως έρχονται άλλα συναισθήµατα και τα αντικαθιστούν. Υπάρχει εξέλιξη. Έρχεται η αγάπη. Όταν χωρίζεις από έναν άνθρωπο, µπορεί να παύεις να είσαι µαζί του, αλλά δεν παύεις να τον αγαπάς. Μπορεί να έχεις µια ατελείωτη αγάπη κι ας µην είστε µαζί».
Η Ελένη απολαµβάνει αυτές τις ξεχωριστές στιγµές επαναπροσδιορίζοντας πρόσωπα και πράγµατα. Το στενό περιβάλλον της µιλά για µια Ελένη που θέλει να βάλει µεγαλύτερους στόχους και να ξαναδεί τη σχέση της µε τον Σπυράγγελο. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιµά πολύ και ίσως να µην έχουν ακόµη όλα τελειώσει µεταξύ τους. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και η τραγουδίστρια το ξέρει πολύ καλά.
Όσο για την τελευταία σχέση που της χρεώθηκε µε τον Mans Zelmerlow, τον Σουηδό νικητή της περσινής Eurovision, τo περιβάλλον της τραγουδίστριας το διαψεύδει κατηγορηµατικά: «∆εν συνέβη ποτέ τίποτα µεταξύ τους. Συναντήθηκαν για ποτό και τίποτα περισσότερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved