Βάσω Λασκαράκη: «Με εκνευρίζει πολύ να φωτογραφίζουν το παιδί μου όταν είμαστε έξω»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Με εκνευρίζει πολύ να φωτογραφίζουν το παιδί μου όταν είμαστε έξω»

Το 2014 μαζί με το σύζυγο της, η Βάσω Λασκαράκη έστειλε στα Μέσα μια επιστολή για να μην παίζουν καμία φωτογραφία της κόρης τους, Εύας. Εμμένουν στην απόφαση τους αυτή;

Πόσο μπορεί να την προστατεύσει από την έκθεση των γονιών της;
«Προσπαθούμε με τον Γιάννη να επιστρατεύσουμε όλη την λογική μας και να της δώσουμε να καταλάβει ότι δεν έγινε και κάτι που ο κόσμος θέλει να φωτογραφηθεί στο δρόμο με τον μπαμπά και την μαμά. Της φαίνεται κάπως παράξενο αυτό και με ρωτάει γιατί μας το ζητάει αυτό ο κόσμος. Με εκνευρίζει όμως πολύ να φωτογραφίζουν το παιδί μου όταν είμαστε έξω, το καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτό δεν μπορώ να το αποφύγω σε έναν δημόσιο χώρο. Εξού κι έχουμε ζητήσει από τα μίντια μέχρι να γίνει 18 ετών να μην εμφανιστεί το πρόσωπο της σε φωτογραφίες. Επειδή ζούμε στην Ευρώπη δικαιούμαστε να το ζητήσουμε αυτό, στην Αμερική δεν έχουν την ίδια νομοθεσία για την προστασία των παιδιών»

Χωράει αυτή τη στιγμή στη ζωή τους ένα δεύτερο μωρό;
«Ιδανικά θα ήθελα η Εύα να έχει κι ένα αδερφάκι, γιατί εγώ είμαι μοναχοπαίδι και δεν θα ήθελα να είναι κι αυτή. Δεν έχω πάρει όμως κάποια απόφαση, ούτε κάνω πλάνα. Ακόμη υπάρχει χρόνος από γυναικολογικής άποψης», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved