Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ο έρωτας είναι η ουσία της ζωής. Η απόλυτη ουσία!»
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ο έρωτας είναι η ουσία της ζωής. Η απόλυτη ουσία!»

Για τον έρωτα, την αγάπη αλλά και το... ημέρωμα που σου προκαλούν τόσο γλυκά συναισθήματα μιλούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Μαρία Ναυπλιώτου οι οποίοι φέτος συνεργάζονται στο θέατρο για την παράσταση «Το Ημέρωμα της Στρίγγλας».

Ο Γιάννης Κακλέας τονίζει για το έργο πως φωτίζει το παιχνίδι του έρωτα, την αέναη µάχη του αρσενικού και του θηλυκού και ξεκαθαρίζει πως είναι ένα σαρκαστικότατο σχόλιο για τη σχέση του άντρα και της γυναίκας. «Κωµωδία µεταµορφώσεων» το λέει.

Β.Χ.: Τέτοια είναι! Μια κωµωδία µεταµορφώσεων που κάνει σκληρή και αµείλικτη κριτική για την ανθρώπινη υποκρισία, αποθεώνοντας την αληθινή αγάπη.

Ωραία που είναι να νικά η αγάπη στο τέλος!

Μ.Ν.: Αυτό είναι το ζητούµενο όλων µας. Να νικά η αληθινή, η µεγάλη αγάπη.

Β.Χ.: Θέλει δουλειά όµως αυτό! Θέλει έγνοια, θέλει να µην επαναπαύεται κανείς, θέλει να µάχεται και να δίνεται ολόψυχα στο άλλο του µισό.

Ο έρωτας µας εξηµερώνει λέτε;

Β.Χ.: Στην αρχή µας εξαγριώνει (σ.σ.: γελάει), όταν θέλουµε να κατακτήσουµε τον άλλο και ανάβουν τα αίµατα... Μετά όµως,
όταν ο έρωτας γίνεται αγάπη, «ηµερώνουµε» µε έναν τρόπο. Στην αρχή υπάρχει µια τροµερή επικινδυνότητα, η οποία κουβαλάει και µια γοητεία µαζί. Με τον έρωτα χάνεις τα λογικά σου - και είναι τόσο ωραίο αυτό!

Μ.Ν.: Είναι το πιο ωραίο! Να ταράζονται τα νερά, να «τρελαίνεσαι», να νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά, χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει, πού θα φτάσεις για τον άλλον. Το πιο ωραίο!

Β.Χ.: Ο έρωτας είναι η ουσία της ζωής. Η απόλυτη ουσία!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved