Μίνα Αρναούτη: Το φλερτ πριν από το ατύχημα και η στήριξη του νεαρού επιχειρηματία
Showbiz

Μίνα Αρναούτη: Το φλερτ πριν από το ατύχημα και η στήριξη του νεαρού επιχειρηματία

Η Μίνα Αρναούτη βρίσκεται στην Μυτιλήνη, δημοσιεύει post στα social media , κάνει φυσιοθεραπείες για να σταθεί ξανά στα πόδια της, όμως κάτι που δεν ήταν γνωστό, είναι ο νέος έρωτας που χτύπησε την πόρτα της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εφημερίδα Freddo, πρόκειται για ένα φλερτ που προϋπήρχε της μοιραίας νύχτας του Φεβρουαρίου, όπου στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και έγινε πιο έντονο όταν η Μίνα Αρναούτη πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό. Ο νεαρός άνδρας ήταν το πρόσωπο που επισκεπτόταν συχνά την κλινήρη πολυτραυματία στο νοσοκομείο του Κολωνακίου όπου νοσηλευόταν και πολλά βράδια στεκόταν στο κεφάλι της με την αποκλειστική νοσοκόμα.
Όταν η Αρναούτη μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη, ο νεαρός επιχειρηματίας πέταξε μέχρι το νησί για να τη συναντήσει και να της εκφράσει τη συμπαράστασή και τα συναισθήματά του. Η ίδια χωρίς να μπορεί να σταθεί στα πόδια της, φαίνεται να μην είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό της για να αποδεχθεί όλα τα ωραία που άκουγε από τον νεαρό. Ο χρόνος κύλησε υπέρ του και λίγο η υπομονή του, λίγο η απομόνωση της Μίνας είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Η ίδια η Μίνα Αρναούτη δεν το παραδέχεται δημοσίως, αλλά φέρεται να κάνει συχνές αναφορές στον άνθρωπο αυτό που τη βοηθά και τη στηρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved