Στέλλα Παπαδημητρίου: «Ο σύζυγος μου το έπαιζε λίγο ψιλοκαλλιτέχνης, γι' αυτό και τον παντρεύτηκα»
Showbiz

Στέλλα Παπαδημητρίου: «Ο σύζυγος μου το έπαιζε λίγο ψιλοκαλλιτέχνης, γι' αυτό και τον παντρεύτηκα»

Για το διαζύγιο της και τι ήταν αυτό που την οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση αλλά και πότε ανακάλυψε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Στέλλα Παπαδημητρίου.

Ήταν εύκολο ή δύσκολο να κρατηθεί ο γάμος σας, μια που εσείς είστε καλλιτέχνις; Τι πιστεύετε ότι έφταιξε και πήρατε διαζύγιο;

«Εγώ αυτά δεν τα πιστεύω, ότι επειδή είμαι ηθοποιός διαλύθηκε και ο γάμος μου. Είναι τι μυαλό κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του, και αυτό το λέει όλα. Ήταν ένας έρωτας που κατέληξε σε γάμο και δεν μετανιώνω, γιατί απέκτησα τον γιο μου. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν εκτός χώρου, το... έπαιζε όμως λίγο ψιλοκαλλιτέχνης, του άρεσε, γι' αυτό και τον παντρεύτηκα, γιατί μου είπε ότι αγαπάει το θέατρο. Εάν δεν μου το έλεγε αυτό, δεν θα τον παντρευόμουν! Θα έλεγα ότι με ξεγέλασε», αποκαλύπτει στην εφημερίδα Espresso.

Είχατε πει από μικρή ότι θα γίνετε ηθοποιός;
«Ναι, από πολύ μικρή! Από έξι χρόνων είχα αποφασίσει τον... δρόμο μου! Επειδή ζούσα σε επαρχία και δεν είχα εύκολα πρόσβαση στα καλλιτεχνικά, πήγα στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η σχολή του Κρατικού Βορείου Ελλάδος δεν είχε ανοίξει τότε και προσπάθησα να βρω μια σχολή για να μπω. Περιπλανήθηκα λίγο, αλλά στο τέλος κατάφερα και τελείωσα -με υποτροφία κιόλας- τη δραματική, και έτσι δεν επιβαρυνόμουν με πολλά δίδακτρα. Εργαζόμουν έτσι κι αλλιώς, αφού από το πρώτο έτος εμφανιζόμουν στο θέατρο. Για μένα σχολή υπήρξε το ΚΘΒΕ. Μαζί με τη σχολή έκανα εκεί την πρακτική μου, καθώς παίρναμε μέρος σε όλες τις παραστάσεις, όπου χρειαζόταν να πλαισιώνουμε τους ηθοποιούς», λέει η ηθοποιός στη συνέντευξη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved