Λιάγκας-Σκορδά: Η επόμενη μέρα και το θρίλερ πριν την ανακοίνωση του χωρισμού
Showbiz

Λιάγκας-Σκορδά: Η επόμενη μέρα και το θρίλερ πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μπορεί να ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους ωστόσο εξακολουθούν να μένουν μαζί! 

Όπως κάθε Κυριακή, έστρωσαν τραπέζι μαζί, έχοντας δίπλα τους όχι μόνο τα δύο αγοράκια τους, ηλικίας πεντέμισι και δυόμισι ετών, αλλά και τη μητέρα της Φαίης, που έχει έρθει από το Κιλκίς στην Αθήνα, κοντά στην κόρη της, για να τη στηρίξει σε όλα τα επίπεδα από το τέλος του καλοκαιριού και μετά.

«Μετά το φαγητό, αφού πέρασαν αρκετή ώρα μαζί ως οικογένεια, ο παρουσιαστής έφυγε από το σπίτι με προορισμό τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 κι από εκεί για μια σύντομη συνάντηση με φίλους και συνεργάτες σε καφέ, για να επιστρέψει νωρίς το βράδυ και πάλι στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη», αποκαλύπτει στη «Freddo» άνθρωπος από το επαγγελματικό κοινό τους περιβάλλον. Τα παιδιά είχαν κοιμηθεί λίγο νωρίτερα, ενώ ο Γιώργος με τη Φαίη ύστερα από λίγη ώρα καληνύχτισαν ο ένας τον άλλον και κοιμήθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια.

Το πρώην πλέον ζευγάρι κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια εδώ και λίγους μήνες, σχεδόν από τον περασμένο Φεβρουάριο. Σε δύο συγκεκριμένες περιόδους έμοιαζαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο. Η πρώτη ήταν λίγο μετά την απώλεια του πατέρα του παρουσιαστή, τον Απρίλιο, και η δεύτερη για κάποιες νύχτες μόλις τον Αύγουστο. Ήταν, άλλωστε, και οι δύο χρονικές στιγμές που επαναπροσδιόρισαν τη σχέση τους και έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν ξανά. Όμως, τελικά αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερα να προχωρήσουν χώρια. Κι όχι μόνο στην τηλεόραση. Παράλληλα, η πληροφορία ότι ο Γιώργος Λιάγκας ψάχνει ήδη για σπίτι δεν ισχύει. Το σπίτι στο οποίο μένει η οικογένεια του ανήκει και, προς το παρόν, οποιαδήποτε κίνηση κάνει θα γίνει αφού καταλαγιάσει ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει εδώ και δύο εικοσιτετράωρα μετά τη δήλωση του «τέλους». «Έχοντας μεγάλο θέμα με τη διαχείριση του χωρισμού των γονιών του, η οποία του προκάλεσε και πρόβλημα στη σχέση του με τη μητέρα του» δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συμβεί το ίδιο με τα παιδιά του» λέει στενός φίλος του παρουσιαστή.

«Οχι, δεν έχουν πάει ακόμη σε δικηγόρο, δεν έχουν δηλαδή ξεκινήσει τη διαδικασία για το διαζύγιο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχουν δεύτερη σκέψη για τη σχέση τους», μας λέει στενός τους συνεργάτης. Γι'αυτό και στην κοινή δήλωση, που είναι πολύ προσεκτικά διατυπωμένη, δεν υπάρχει η λέξη «χωρισμός», αλλά η φράση «ναι, δεν είμαστε μαζί». Ο ίδιος άνθρωπος το τελευταίο διάστημα ήταν μαζί τους, αλλά και ξεχωριστά με τον καθένα, ώστε να συζητήσουν και να καταλήξουν στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν επικοινωνιακά τον χωρισμό.

«Τους ενδιαφέρουν τα παιδιά και πραγματικά μιλάμε για ένα πολύ ήρεμο διαζύγιο. Άλλωστε, σ' το ξεκαθαρίζω, τρίτος άνθρωπος δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση και για καμία από τις δύο πλευρές. Όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο, η σχέση στην παρούσα της μορφή έκανε τον κύκλο της. Και τελείωσε! Το προσπάθησαν, αλλά δεν τους βγήκε. Κι έτσι είπαν ότι δεν πρέπει να αφήσουν τις φήμες να τους φάνε, Δεν ήθελαν να ακούγονται διάφορα, γιατί άρχισαν να ακούγονται παράλογα πράγματα...», λέει ο ίδιος άνθρωπος, που είναι ίσως από τους λίγους που βρίσκονται τόσο κοντά στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ένα πραγματικό θρίλερ, ωστόσο, παίχτηκε τις περασμένες δύο εβδομάδες ως προς τον χρόνο αλλά και τον τρόπο που θα ανακοίνωναν ότι δεν είναι πια μαζί. Αρχικά υπήρξε στα τέλη Οκτωβρίου μια κοινή τους φωτογράφιση για το περιοδικό που ανήκει στον όμιλο του ΑΝΤ1. «Στη φωτογράφιση ήταν μαζί με τα παιδιά, σε χαλαρές στιγμές στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, και δεν ήταν κάτι που είχε προσχεδιαστεί», λέει ο διευθυντής του περιοδικού, Νίκος Γεωργιάδης.

Εκείνο που τόνιζαν σε επίπεδο ρεπορτάζ και οι δύο ήταν ότι βάζουν πάνω απ' όλα τα παιδιά τους, κάτι που αποτυπώθηκε στο εξώφυλλο. Δεν ήθελαν, όμως, τότε να αποκαλύψουν κάτι παραπάνω. Ενδεχομένως αυτό το δημοσίευμα, που κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου, ήταν που επέσπευσε και την κοινή τους δήλωση μόλις μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου.

«Δεν ήθελαν πλέον να λένε ψέματα, ούτε να κρύβονται. Έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν μόνοι τους και, αργά ή γρήγορα, ο χωρισμός θα διέρρεε. Ήθελαν να το διαχειριστούν οι ίδιοι», μας λέει ο συνεργάτης τους. Ωστόσο, παρά την αρχική τους επιλογή να κάνουν κοινή δήλωση σε ένα «προστατευμένο περιβάλλον», όπως η εφημερίδα της οποίας εκδότης είναι ο κουμπάρος τους, Νίκος Χατζηνικολάου (τους πάντρεψε και τους βάφτισε τον πρώτο γιο), το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε ανατροπή. Το ζευγάρι δεν ήταν απόλυτα σίγουρο για το εάν ο χρόνος ήταν ο κατάλληλος. Από την πλευρά τους, στελέχη του ΑΝΤ1 συνέστησαν αυτό να γίνει τώρα, πριν από την πρεμιέρα του παιχνιδιού του Γιώργου Λιάγκα το άλλο Σάββατο, γιατί κάτι τέτοιο θα "καπέλωνε" το πρόγραμμα. «Δεν υπήρχε στα συμβόλαια τους πρόβλεψη για την προσωπική τους σχέση. Ότι, δηλαδή, θα πάψουν να παρουσιάζουν μαζί πρόγραμμα, αν χωρίσουν», μας επισημαίνει υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, προσθέτοντας: «Τόσο το συμβόλαιο του Γιώργου όσο και της Φαίης περιγράφουν με σαφήνεια τις υποχρεώσεις τους και τις εκπομπές που παρουσιάζουν. Γι' αυτό και στην περίπτωση του Γιώργου έγινε αναθεώρηση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved