Τζώρτζια Παναγή: «Ούτε προσέχω, ούτε κάνω δίαιτα»
Showbiz

Τζώρτζια Παναγή: «Ούτε προσέχω, ούτε κάνω δίαιτα»

Η Τζώρτζια Παναγή εξομολογήθηκε πώς διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Έχεις πολύ ωραίο σώμα πάντως. Το προσέχεις; Ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη διατροφή;

Όχι, όχι. Δεν κάνω τίποτα. Ούτε προσέχω, ούτε κάνω δίαιτα. Δεν μπορώ κιόλας. Μου αρέσει το φαγητό, αλλά αποφεύγω να τρώω πολλά λιπαρά. Προτιμώ να έχω μία ισορροπημένη διατροφή. Να τρώω στεγνά και υγιεινά. Ξέρω να μαγειρεύω, όμως ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα, όσο είμαι στην Ελλάδα. Σιγά-σιγά, θα ξεκινήσω να φτιάχνω κάποια πράγματα. Προς το παρόν, παραγγέλνω απ’ έξω.

Έρχεσαι σε δύσκολη θέση όταν θα πρέπει να σχολιάσεις τα ρούχα Κυπρίων παρουσιαστριών, κατά τη διάρκεια του «Ξαναδέστε Τους», τις οποίες ίσως και να γνωρίζεις προσωπικά; Θυμάμαι, μάλιστα, ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της προσωπικά σε σένα!

Ο σχολιασμός ρούχων είναι η πρώτη στήλη της εκπομπής. Αναπόφευκτα πρέπει να σχολιαστούν όλα τα ρούχα. Δεν κάνω διακρίσεις στο αν κάποιο φόρεμα το φοράει μία γυναίκα από την Κύπρο ή κάποια από την Ελλάδα. Ως επαγγελματίας, είμαι αντικειμενική, αλλά δεν ξεχνάω και από πού προέρχομαι.

Σου έκανε κάποια Κύπρια παρουσιάστρια παράπονα;

Μέχρι στιγμής, όχι. Εξάλλου, ο σχολιασμός γίνεται στα πλαίσια του χιούμορ.

Έγινες και αντικείμενο ζηλοφθονίας από άλλες παρουσιάστριες στην Κύπρο, επειδή εσύ αυτή τη στιγμή ξεκινάς να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην Ελλάδα;

Δεν έχω αισθανθεί κάτι τέτοιο.

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved