Λούκας Γιώρκας: «Οι νότες μου άγγιξαν την ψυχή όταν ήμουν ακόμη στο Δημοτικό»
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: «Οι νότες μου άγγιξαν την ψυχή όταν ήμουν ακόμη στο Δημοτικό»

Νέος, ωραίος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος, ο Λούκας Γιώρκας φέτος τραγουδά με την Έλλη Κόκκινου.

«Ξεκινήσαμε στις 27 Οκτωβρίου και πάμε πολύ καλά γιατί προσφέρουμε στον κόσμο αυθεντική διασκέδαση», λέει. «βρίσκομαι σε μια καλή περίοδο καθώς μπαίνουν στη ζωή μου νέα πράγματα. Μετακομίζω δισκογραφικά και μέσα στις γιορτές πρόκειται να κυκλοφορήσω το καινούριο τραγούδι μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Από τον τρόπο που μιλά για την καινούρια του δουλειά καταλαβαίνει κανείς ότι ο Λουκάς αγαπά βαθιά τη μουσική, καθώς έχει ασχοληθεί με αυτή από μικρή ηλικία και ξέρει ακριβώς πού ανήκει μουσικά. Αυτοπροσδιορίζεται ως λαϊκός τραγουδιστής. «Οι νότες μου άγγιξαν την ψυχή όταν ήμουν ακόμη στο Δημοτικό», εξομολογείται.

«Παρόλο που σπούδασα -και ακόμα σπουδάζω- Βιολογία, κατά βάθος ήξερα πάντα ότι η μουσική ήταν αυτή που με τραβούσε. Μπήκα στο "X-Factor"μετά από αίτηση που έκανε ο πατέρας μου, ως μάθημα για μένα, καθώς ήθελε να μου περάσει το μήνυμα ότι επιτυγχάνει μόνο όποιος προσπαθεί πολύ. Πίστευε, ωστόσο, ότι θα κοπώ και θα μάθαινα να συγκεντρώνω όλες τις δυνάμεις μου στον εκάστοτε στόχο».

Η ανάδειξη του σε νικητή στο πρώτο «X-Factor», που παρακολουθήσαμε το 2009, αποτέλεσε γι αυτόν αναμφίβολα μια δυνατή και διδακτική εμπειρία, καθώς ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Σήμερα, παραδέχεται ότι αν δεν διαθέτεις ισχυρό χαρακτήρα μπορεί και να χάσεις πρόσκαιρα την ψυχική σου ισορροπία. «Το ξαφνικά διάσημος μπορεί και να κοστίσει, αν δεν υπάρχει το σωστό υπόβαθρο», εξηγεί «Καλό είναι να εκμεταλλευτείς σωστά όλο αυτό που σου προσφέρεται και να δημιουργήσεις την υποδομή για να πας παρακάτω. Βγαίνοντας από το παιχνίδι έχεις την εντύπωση ότι όλα θα σου έρθουν εύκολα -και για κάποιο διάστημα, αυτό όντως συμβαίνει. Η ουσία όμως βρίσκεται στο παρακάτω. Οταν τα φώτα σβήσουν και ξεχαστείς, όταν ο απόηχος αποτελεί πια παρελθόν. Τότε εκείνο που έχει αξία είναι τι δουλειά έχεις κάνει με τον εαυτό σου και πόσο αφοσιωμένος είσαι στην τέχνη σου. Ουσιαστικά, είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν και αυτό είναι μεγάλο μάθημα, θυμάμαι πάντως ότι το τσουνάμι της δημοσιότητας το αντιμετώπισα με τρόμο. Είναι σκληρό: επί μία εβδομάδα υπήρχε μόνιμα ένα τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το σπίτι μου. Ο άντρας της Πέγκυ Ζήνα, πάντως, ο Γιώργος Λύρας ήταν ο άνθρωπος που μου ξανάδωσε καλλιτεχνική πνοή την εποχή που έβρισκα μονίμως κλειστές πόρτες», αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved