Μαρία Ιωαννίδου: «Ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι ερωτευμένος με οτιδήποτε για να μπορεί να δίνει»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι ερωτευμένος με οτιδήποτε για να μπορεί να δίνει»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της και αν σκέφτεται να κάνει τρίτο γάμο.

Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας;

Πάντα. Ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι ερωτευμένος με οτιδήποτε για να μπορεί να δίνει, να παίρνει και να μπαίνει μέσα στους ρόλους. Η αγάπη και ο έρωτας είναι σημαντικά στοιχεία.

Είστε εδώ και δέκα χρόνια ζευγάρι με τον Δημήτρη Κρητικό. Πώς προέκυψε η σχέση σας;

Είχε έρθει στη σχολή, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, για να γραφτεί στα μαθήματα latin και ballroom για μεγάλους. Εμενε πολύ κοντά και με έβλεπε, αποφάσισε να κάνει εγγραφή κι έτσι γνωριστήκαμε. Επειτα μου το είπε ξεκάθαρα ότι ενδιαφερόταν και πως ήταν θαυμαστής όχι μόνο δικός μου, αλλά και του Γερμανού, κάτι το οποίο μου άρεσε. Είναι Παρθένος και μοιάζει του Φρέντυ στην αφοσίωση και την αγάπη. Ο Δημήτρης είναι πολύ αφοσιωμένος παρότι είμαστε μαζί περίπου δέκα χρόνια.

Θεωρείτε ότι είναι ένας άγγελος που ήρθε στη ζωή σας; Η μετενσάρκωση του Φρέντυ;

Είχα διαβάσει για τη μετενσάρκωση και τη μετεμψύχωση, αλλά δεν ήθελα να μετενσαρκωθεί ο Φρέντυ γιατί δεν θα τον γνώριζα. Ως ψυχή θα ήταν αλλιώς. Ισχύουν εν μέρει όλα αυτά.

Σκέφτεστε να κάνετε και τρίτο γάμο;

Δεν με αφορά, έχω κάνει ήδη δύο, με τον Σειληνό και με τον Γερμανό, και είμαι ευτυχισμένη έτσι με τον Δημήτρη. Είμαστε ζευγάρι και συγκατοικούμε. Το βαθύτερο θέμα είναι ότι θέλω να πεθάνω Γερμανού. Η ταυτότητά μου γράφει «Μαρία Ιωαννίδου-Γερμανού», δεν θέλω να αλλάξω όνομα. Ο Φρέντυ έλεγε πάντα: «Θα γεράσουμε μαζί ή, τουλάχιστον, θα γεράσω εγώ μαζί σου, γιατί είσαι πιο νέα».

Ο σύντροφός σας ένιωσε ποτέ ότι βρίσκεται στη σκιά του Φρέντυ;

Θα ήταν πολύ ταπεινό εκ μέρους του και δεν είναι τέτοιος ο Δημήτρης. Θα ήταν ευτελές να ανταγωνίζεται ένα καλό πνεύμα και είναι πολύ σεμνός για να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να ήταν ένας Γερμανός. Κανείς μας δεν θα μπορούσε να ήταν. Τελείωσε. Το καλούπι έσπασε, ο Γερμανός έφυγε και δεν τον αντικατέστησε ποτέ κανείς. Το παραδέχονται όλοι.

Είστε πολύ ωραία γυναίκα, σας κάνει σκηνές ζηλοτυπίας;

Πάρα πολλές φορές. Ζηλεύει με το παραμικρό, αλλά όχι τον Φρέντυ, μερικές φορές γίνεται αφόρητος. Εγώ είμαι σαν ελάφι, θέλω την ελευθερία μου, να έχω επαφή με τον κόσμο, να μιλάω, να κοιτάζω, να φλερτάρω - με την καλή έννοια.

Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved