Γιώργος Καφετζόπουλος: Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα του, Αντώνη
Showbiz

Γιώργος Καφετζόπουλος: Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα του, Αντώνη

Στον πατέρα του Αντώνη Καφετζόπουλο, αναφέρθηκε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο γιος του, Γιώργος  όταν κλήθηκε να απαντήσει στο αν τον απασχολεί η φήμη.

«Όλοι είμαστε φιλάρεσκοί. Ειδικά οι καλλιτέχνες. Το έχω δει δίπλα μου κι ας μην είναι γνωστοί οι άλλοι. Δεν είναι καλό να βασίζεσαι σε αυτό, μπορεί να είναι αυτοκαταστροφικό. Δεν μπορείς να ακούς μόνο «μπράβο». Προσπαθώ να κρατάω αποστάσεις. Με βοήθησε κι ο πατέρας μου σε αυτό το κομμάτι. Όταν ήμουν μικρός έβλεπα πώς το χειριζόταν κι εκείνος. Γινόταν χαμός όταν έκανε τους «Παντρεμένους», ήταν τεράστια επιτυχία. Αλλά ήταν πολύ cool.

Ήταν ήρεμος, το χειριζόταν καλά κι έβλεπες ότι όλο αυτό είναι μία ωραία οφθαλμαπάτη. Τα πράγματα μεγεθύνονται πολύ εύκολα. Νιώθεις τον άλλον που εκτίθεται πολύ κοντά σου. Πιστεύεις ότι είναι φίλος σου. Τα κατανοώ όλα. Πλέον έχω το μυαλό και την κρίση και λέω ότι όλο αυτό είναι και φυσιολογικό. Παλιά τη σνόμπαρα την τηλεόραση και όλο αυτό που την περιβάλλει. Είναι, όμως, μέρος του παιχνιδιού. Από την άλλη, για ποια διασημότητα μιλάμε, στην Ελλάδα του σήμερα; Μόνο βιοποριστικά σε βοηθάει», είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved