Γιώργος Καπουτζίδης: «Στην σκηνή ήμουν ο εαυτός μου και το απόλαυσα…»
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: «Στην σκηνή ήμουν ο εαυτός μου και το απόλαυσα…»

Για τη γεύση που του άφησε το «The Voice» αλλά και για το αν πιστεύει πως τα παιδιά που συμμετείχαν θα έχουν εξέλιξη στο χώρο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τι γεύση σου άφησε το «The Voice»;
«Μια πολύ όμορφη και γλυκιά γεύση. Πέρασα πολύ ωραία, διασκέδασα, είδα να ξεδιπλώνονται μπροστά μου συναισθήματα από τις οικογένειες των παιδιών, αλλά και από τα ίδια τα παιδιά, κι ένιωσα χρήσιμος. Ήμουν δίπλα τους, τους υποστήριζα. Από εκεί και πέρα αισθάνθηκα ελεύθερος – στην σκηνή ήμουν ο εαυτός μου και το απόλαυσα. Έδειξα άλλο ένα κομμάτι του εαυτού μου στον κόσμο, πολύ απλά και άνετα. Δεν πιέστηκα με κάτι. Ήταν φυσικό το αποτέλεσμα»

Πιστεύεις ότι τα παιδιά που συμμετείχαν, ακόμη και ο νικητής του «The Voice», θα μπορέσουν να κάνουν κάτι στον χώρο;
«Κοίτα, δεν ξέρω αν το ζητούμενο είναι η δισκογραφία, αν και δεν πιστεύω ότι πρέπει να συνδέσουμε ένα talent show με μία μελλοντική καριέρα. Εγώ δεν θα το συνέδεα. Είναι ένα μουσικό παιχνίδι που έρχονται παιδιά για να επικοινωνήσουν το ταλέντο τους και, από εκεί και πέρα, κανείς δεν σου εξασφαλίζει την συνέχεια -ασχέτως της νίκης ή της θέσης του κάθε παίκτη. Ας το δούμε λίγο χωριστά. Μην το μπλέκουμε, ούτε να λέμε ότι ο νικητής θα είναι «ο νέος μεγάλος pop ή ροκ τραγουδιστής». Φυσικά, ο νικητής παίρνει δώρο ένα αυτοκίνητο κι ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία. Αυτό είναι πολύ καλό. Από εκεί που δεν είχε τίποτα, τώρα έχει πρόσβαση κάπου για να κάνει κάτι», λέει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved