Νικόλας Μπράβος: Από την Ιατρική στη μουσική και τώρα στην υποκριτική
Showbiz

Νικόλας Μπράβος: Από την Ιατρική στη μουσική και τώρα στην υποκριτική

«Όταν πέρασα στην ιατρική και έκανα το βήμα να φύγω από το Ξυλόκαστρο, να πάω στην Αθήνα, ανοίχτηκε ένα νέος κόσμος για εμένα!», λέει ο πρωταγωνιστής της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια», Νικόλας Μπράβος.

Εκεί ασχολήθηκε πιο εντατικά με αυτά που τον ενδιέφεραν. «Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ο πιο συνεπής φοιτητής της Ιατρικής, αλλά παρακολουθούσα μαθήματα, εργαστήρια, κλινικές και πήγαινα στα νοσοκομεία. Τελείωνα το μεσημέρι και την υπόλοιπη μέρα έκανα αυτά που μου άρεσαν. Συμμετείχα σε παραστάσεις ερασιτεχνικά και έπαιζα μουσική κι επειδή ήθελα να ανεξαρτητοποιηθώ και να στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις, αναζήτησα μια δουλειά για να έχω τα δικά μου χρήματα. Τι καλύτερο από το να παίζω πιάνο κάπου και να αξιοποιήσω αυτή τη δυνατότητα;», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Omikron.

Άρχισε να ψάχνεται, να πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα, μέχρι που τα κατάφερε. «Άρχισα να παίζω κλασική μουσική, κινηματογραφικά soundtracks, ελληνική μουσική, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζο, Μικρούτσικο. Στη συνέχεια, συμμετείχα και σε διάφορα σχήματα, έπαιζα και μόνος μου πιάνο, και έντεχνα και πιο rock, jazz-swing».

Υπήρχε μεγάλη εκμετάλλευση στο χώρο, ήταν όμως η αρχή, που τον βοήθησε να κάνει γνωριμίες και να του δοθούν οι ευκαιρίες για το επόμενο βήμα. «Άρχισα να βγάζω κάποια χρήματα, να γνωρίζω και κόσμο ως μουσικός. Παράλληλα, έπαιζα θέατρο ερασιτεχνικά σε διάφορες παραστάσεις». Με αργά και σταθερά βήματα, ήρθαν οι πρώτες επαγγελματικές προτάσεις στο θέατρο. Στην αρχή ως μουσικός και αργότερα, ως ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved