Ανδρέας Φουστάνος: «Αν τύχει, θα ξαναπαντρευτώ»
Showbiz

Ανδρέας Φουστάνος: «Αν τύχει, θα ξαναπαντρευτώ»

Για την προσωπική του ζωή, αν ένας ακόμη γάμος είναι στα σχέδια του αλλά και για το αν θα αποφάσιζε να κάνει ένα παιδί ακόμη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ανδρέας Φουστάνος.

Πώς είναι η προσωπική σας ζωή;
«Προσπαθώ να περνάω καλά. Καλή παρέα, καλό φαγητό, να ταξιδεύω, να αλλάζω περιβάλλοντα, να ανοίγει το μυαλό. Άνθρωπος που δεν ταξιδεύει είναι στενόμυαλος. Έχω το χρόνο να ταξιδεύω, το θέμα είναι να υπάρχει κινητήριος δύναμη»

Σκέφτεστε να ξαναπαντρευτείτε;
«Αν τύχει, θα ξαναπαντρευτώ. Έκανα δύο γάμους κι εκείνοι έγιναν τυχαία, ερωτεύτηκα-παντρεύτηκα, δεν το σκέφτηκα και πολύ. Αν σκέφτεσαι πολύ το γάμο, δεν τον κάνεις ποτέ και δεν αφήνεις περιθώρια να γνωρίσεις τον άλλο καλά, διότι όσο τον γνωρίζεις καλύτερα, τόσο χειρότερα είναι. Με την πρώτη μου σύζυγο είχαμε λιγότερο από ένα χρόνο γνωριμίας, ενώ και με την άλλη, τη Νατάσα, 6 μήνες. Δεν ήταν μεγάλη απόφαση, ο γάμος έχει παρουσιαστεί σαν κάτι τρομερό. Απλώς επισημοποιείς κάτι, βάζεις κάποιες υπογραφές και πιθανόν να έχεις μια δυσκολία να φύγεις μετά. Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, οτιδήποτε, έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανα»

Θα αποφασίζατε να κάνετε κι άλλο παιδί;
«Δεν έχω κάνει τίποτα απ' όλα αυτά στη ζωή μου με πρόγραμμα. Η μεγάλη μου κόρη είναι 35 χρονών κι έχει ένα γιο, τον εγγονό μου, που είναι 3 ετών»

Πώς είναι η σχέση με τον εγγονό σας;
«Νορμάλ, τίποτα το φοβερό. Δεν κάνω τίποτα από εκείνα που κάνουν οι παππούδες, ίσως γιατί κι εγώ μεγάλωσα έτσι και δεν είχα τέτοιου είδους αντιδράσεις, δεν μεγάλωσα σε περιβάλλον που έκαναν αυτά τα έξαλλα. Δεν με πήγαινε ο μπαμπάς μου σε παιδική χαρά και ο παππούς μου, ακόμα χειρότερα, δεν με πήγαινε ούτε εκείνος», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved