«Το ψέμα» του Αθερίδη πάει Λονδίνο
Showbiz

«Το ψέμα» του Αθερίδη πάει Λονδίνο

«Μαραθώνιο» έτρεξαν φέτος η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ανάμεσα στα γυρίσματα της ταινίας «Τέλειοι ξένοι» και τις παραστάσεις της σπαρταριστής κωμωδίας «Το ψέμα», για αυτό και με το που τέλειωσαν τις παραστάσεις τους έσπευσαν να αφήσουν την Αθήνα και να πάνε στο όμορφο εξοχικό τους στην Αίγινα.

Εκεί ξεκουράζονται, εκεί απολαμβάνουν τη φύση που λατρεύουν, εκεί «φορτίζουν» τις μπαταρίες τους και εκεί σχεδιάζουν με όρεξη και μεράκι τα νέα «στοιχήματα» τους.

Οπως είπε στις «Ειδήσεις» η ταλαντούχα ηθοποιός, παίρνουν μια μικρή ανάσα στο νησί τους, μια και «μας περιμένει νέος μαραθώνιος το καλοκαίρι, αφού κλείσαμε να περιοδεύουμε με το "Ψέμα" σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γελάσουν με την κωμωδία μας και οι εκτός των τειχών θεατρόφιλοι... Μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα παίξουμε σε μεγάλες πόλεις της χώρας μας, μετά θα κάνουμε άλλη μια μικρή παύση για διακοπές και πριν γυρίσουμε πάλι στην... έδρα μας, το Μικρό Παλλάς με το "ψέμα" μας, θα το παρουσιάσουμε στο Λονδίνο στις 7 Οκτωβρίου για δύο παραστάσεις.

Μας έγινε πρόσκληση από Έλληνες της ομογένειας και είμαστε χαρούμενοι που θα δείξουμε εκεί τη δουλειά μας, που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη».

Στις δύο παραστάσεις του Λοδίνου θα υπάρχουν και υπότιτλοι για τους Αγγλους θεατές και η Σμαράγδα ανυπομονεί για τη μικρή τους... απόδραση εκεί, την οποία φυσικά θα συνδυάσουν και με μίνι διακοπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved