Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Από μικρό παιδί ήθελα να γίνω ηθοποιός»
Showbiz

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Από μικρό παιδί ήθελα να γίνω ηθοποιός»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τον λόγο που έγινε ηθοποιός.

Γιατί γίνατε ηθοποιός, κύριε Ευαγγελόπουλε;

Έλα μου ντε, ούτε κι εγώ ξέρω. Αυτό ήταν το όνειρό μου από παιδί. Αυτό ήθελα κι αυτό έκανα. Από την άλλη, όμως, επειδή υπήρχαν αντιδράσεις στο σπίτι, σπούδασα και οικονομικά. Γιατί εκείνη την εποχή δεν ήταν εύκολο να πεις «εγώ θα κάνω θέατρο!». Οι γονείς ήθελαν κάτι πιο χειροπιαστό, κάτι σίγουρο και μόνιμο. Επίσης, οι δικοί μου δεν είχαν καμία σχέση με την Τέχνη και το θέατρο. Δεν ήξεραν οι άνθρωποι. Παρόλα αυτά τελείωσα το σχολείο, πήγα στην Αμερική να σπουδάσω οικονομικά κι όταν γύρισα πήγα στου Derree και, παράλληλα, φοίτησα στη δραματική σχολή.

Πού μεγαλώσατε;

Γεννήθηκα στην Καρδίτσα. Όταν ήμουν 4 ετών μετακόμισα με τους γονείς μου στην Αθήνα. Μείναμε στο Περιστέρι. Εκεί μεγάλωσα. Από μικρός, θυμάμαι, ήμουν έξω στους δρόμους. Έπαιζα ποδόσφαιρο με τα άλλα παιδιά στις αλάνες και στις πλατείες. Κάναμε ποδήλατο. Πολύ ωραία χρόνια… Αν και δεν είχαμε πολλά λεφτά, υπήρχε αγάπη και ουσία στις σχέσεις μας.

Στερηθήκατε πολλά;

Όχι. Είχαμε τόσο όσο…Τα απαραίτητα, τα βασικά και τα αναγκαία. Από αυτά δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Φυσικά, δεν υπήρχαν οι πολυτέλειες…

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved