Φασουλής: «Ήθελα να ήμουν πρωταγωνιστής και ήμουν μέσα στη θλίψη επειδή δεν ήμουν»
Showbiz

Φασουλής: «Ήθελα να ήμουν πρωταγωνιστής και ήμουν μέσα στη θλίψη επειδή δεν ήμουν»

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλά για όλα. Τι δεν έχει εκπληρωθεί από τις επιθυμίες του;

«Όλα, δεν έχω εκπληρώσει τίποτα. Αυτά που ήθελα μικρός τα ήθελα όταν ήμουν μικρός. Ήθελα να ήμουν πρωταγωνιστής τότε και ήμουν μέσα στη θλίψη επειδή δεν ήμουν. Μετά, όταν έγινα, δεν μου έκανε εντύπωση, εγώ το ήθελα τότε που ήμουν μικρός.»

-Αντιμετώπισες δυσκολίες;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι καλομαθημένο παιδί του θεάτρου, τα πράγματα ήρθαν ωραία για μένα. Μόλις βγήκα από τη σχολή, φτιάχτηκε το ελεύθερο θέατρο, μπήκα αμέσως μέσα, γίναμε πρωταγωνιστές σε μια νύχτα, το αξίζαμε, δεν το αξίζαμε, αλλά έτσι έγινε. Η επιτυχία ήρθε πολύ νωρίς, αλλά αυτό βέβαια μπορεί να σε καταστρέψει κιόλας. Αν δεν είχα την αίσθηση ότι τίποτα δεν ολοκληρώνεται και τίποτα δεν έγινε ακόμα, θα είχα κάτσει επάνω στην επιτυχία του τότε και θα είχα σταματήσει εκεί. Νόμιζα όμω3 ότι αυτό δεν ήταν τίποτα και ήθελα κι άλλα... κι άλλα... Όχι με την έννοια του άπληστου, με την έννοια του ανθρώπου που θέλει κάπου να ολοκληρωθεί αλλά αυτή η ολοκλήρωση, ευτυχώς, δεν γίνεται ποτέ, κι έτσι έχεις πάντα όρεξη για τη ζωή» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχουμε σταρ σήμερα;

«Δεν νομίζω ότι τους χρειάζεται ο κόσμος, παρά μόνο για 10 ή 20' λεπτά ή 1-2 μέρες, μετά θέλει να τους ξεχάσει, έχει τα δικά του βάσανα. Μετά ίο 1990 ο κόσμος έγινε από μόνος του σταρ, θεωρεί τον εαυτό του κάτι παρά πολύ σημαντικό, οπότε πού καιρός για άλλους;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved