Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και τρέχω στον υπολογιστή. Οχι, δεν με γκουγκλάρω»
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και τρέχω στον υπολογιστή. Οχι, δεν με γκουγκλάρω»

Μέσα σε όλα αυτά η Ζέτα Μακρυπούλια άνοιξε και έναν -συχνά συζητημένο- λογαριασμό στο Instagram ο οποίος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μέσω της αναπαραγωγής των φωτογραφιών της, τη συντηρεί στην ημερήσια διάταξη εντύπων και sites.

«Εκλεισα έναν χρόνο στο Instagram πριν από λίγες ημέρες. Δεν είναι πολύ ωραία η αναπαραγωγή των φωτογραφιών, αλλά τι να σας κάνω; Αργησα λίγο να το καταλάβω, επειδή δεν παρακολουθώ τι γράφεται ή τι λέγεται για μένα. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και τρέχω στον υπολογιστή. Οχι, δεν με γκουγκλάρω. Συνήθως μου στέλνουν φίλες μου links και βλέπω τι γίνεται. Αργησα να καταλάβω πως ό,τι ανεβάζω στο Instagram ξαφνικά είναι και στα sites. Εντάξει, έτσι κι αλλιώς, όταν αποφάσισα να κάνω το Instagram έπειτα από παρότρυνση της φίλης μου Ρούλας Ρέβη, είχα διάφορες υποψίες, οπότε πάντα έχω τον νου μου τι θα ανεβάσω και πόσα κομμάτια της προσωπικής μου ζωής θα δείξω.

Είναι όμως και φορές που δεν με νοιάζει και δεν αυτολογοκρίνομαι».
Λέει ακόμη ότι το Instagram ήταν ένας καινούριος, θαυμαστός κόσμος για εκείνη, αφού δεν είχε ασχοληθεί προηγουμένως με τα κοινωνικά δίκτυα. Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει Facebook, δεν έχει Twitter, είναι μια σχεδόν αναλογική γυναίκα, η οποία παραδέχεται πως όταν πρωτομπήκε στο Instagram τη σόκαραν τα χιλιάδες likes αλλά και οι ντουζίνες των σχολίων. Προφανώς και αυτό είναι ένα παρεπόμενο της διασημότητας. Η ίδια έχει απάντηση στο αν η προβολή και η δημοσιότητα είναι τελικά καλό πράγμα. «Η διασημότητα δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Εξαρτάται πώς θα τη χειριστείς. Μην τη λέμε και κακή. Ολοι οι άνθρωποι που ασχολούμαστε είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση κατά βάθος αναζητούμε την αγάπη. Επειδή το έχω ψάξει πάρα πολύ, βρίσκεις την αγάπη που σου λείπει. Επειδή όμως μπορεί να πάρεις και πολλές πίκρες, δεν γίνεται να ισορροπήσεις αν δεν δουλέψεις πολλά κομμάτια του εαυτού σου. Ευτυχώς, μπήκα σε έναν δρόμο και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου, οπότε έχω απομυθοποιήσει πολλές πτυχές της δημοσιότητας.

Παίρνω αγάπη και τη χαίρομαι και δίνω κιόλας. Κυρίως το θέατρο είναι τρομερή έκθεση. Αποφασίζεις συνειδητά να εκτεθείς και να δώσεις κάποια κομμάτια σου στον κόσμο. Είναι δίκαιο να πάρεις πίσω κάτι. Εχω ξεφύγει από το πρωτόγονο συναίσθημα που κρύβεται από πίσω, δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να καλύψω την προσωπική μου ματαιοδοξία. Από αυτό το θέμα έχω ξεφύγει εντελώς. Την είχα τη ματαιοδοξία, τη χάρηκα και την ξεπέρασα. Αλλά δεν ήταν συνειδητό όλο αυτό. Οταν άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου, κατάλαβα τι γινόταν». Τελικά είναι αυτό το μεγαλύτερο κέρδος της από την πορεία της στο θέαμα; Το γεγονός ότι συναισθάνθηκε τον εαυτό της; «Εχω μάθει καλύτερα τον εαυτό μου και κυρίως έχω μάθει να ανοίγω τον εαυτό μου, γιατί ήμουν ένας πάρα πολύ κλειστός άνθρωπος. Από μικρή ήμουν ένας οχυρωμένος άνθρωπος. Μέσα από τη δουλειά αυτή έχω ανοίξει πολλά κομμάτια μου. Βέβαια μπορώ πολύ εύκολα να κλείσω αν νιώσω ότι απειλούμαι. Γι’ αυτό και πολλές φορές σε συνεντεύξεις δεν νιώθω ο εαυτός μου. Είναι ένα μεγάλο κέρδος αυτό. Δεν ξέρω αν είναι το μεγαλύτερο. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να κάνω απολογισμό. Θεωρώ ότι έχω μπροστά μου χρόνια», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved