Η Δημητρίου επιβεβαίωσε ότι θα γίνει ξανά γιαγιά-Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης της
Showbiz

Η Δημητρίου επιβεβαίωσε ότι θα γίνει ξανά γιαγιά-Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης της

Η κόρης της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη στις 15 Σεπτεμβρίου θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Φώτη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα.

Η Όλγα όχι μόνο θα παντρευτεί αλλά και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η ίδια με μία αινιγματική ανάρτηση και κάποια σχόλια στο Facebook αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της και πρώτο το nassos blog σας ενημέρωσε για αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.
Η Άντζελα Δημήτριου επιβεβαίωσε την είδηση και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις την εφημερίδα Espresso: «Για μένα όλα είναι εγγονάκια μου και χαίρομαι πολύ για αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενα που η κόρη μου αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον αγαπημένο της, με τον οποίο είναι καιρό μαζί. Προσωπικά δεν παρεμβαίνω στις επιλογές της. Άλλωστε η Όλγα είναι πλέον τριάντα χρονών και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι ευτυχισμένη»,

Η Άντζελα Δημητρίου έχει τέσσερα εγγόνια ακόμα, δυο εγγόνια από τον γιο της, Βαγγέλη και άλλα δύο από την πλευρά του αδερφού της, που δεν ζει πια και τα έχει σαν δικά της!

Eμείς να ευχηθούμε η ώρα η καλή στο ζευγάρι και με το καλό να γεννηθεί το μωράκι τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved