Μαρκουλάκης: «Έχω πλάι μου συγγενείς και φίλους που αγαπώ και με αγαπούν. Αυτοί είναι ο πλούτος μου»
Showbiz

Μαρκουλάκης: «Έχω πλάι μου συγγενείς και φίλους που αγαπώ και με αγαπούν. Αυτοί είναι ο πλούτος μου»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλάει για την επαναφορά του επιτυχημένου σίριαλ "Λόγω Τιμής" στο οποίο πρωταγωνιστούσε, για την ταινία του Νίκου Περράκη στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του. 

Μιας και αναφέρεσαι στη Μιρέλλα, ισχύει ότι έρχεται νέος κύκλος της σειράς «Λόγω τιμής», που έγρα¬φε τη δική του ιστορία;

Εχει γίνει μια πρώτη κρούση, στην οποία είμαστε θερμοί όλοι, έχει γράψει το πρώτο επεισόδιο η Μιρέλλα και περιμένει με τον σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη κάποιο... φως. Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση.

Θα ήταν ωραία να επιστρέψετε στην τηλεοπτική μας ζωή. Λόγω τιμής.

Λόγω τιμής θα μας άρεσε κι εμάς (σ.σ.: γέλια), αλλά έχεις δει πόσο ρευστά είναι όλα στην τηλεόραση και όχι μόνο, δυστυχώς...

Σύντομα θα σε δούμε και στην ταινία «Success Story».

Στην καινούργια ταινία του υπέροχου Νίκου Περράκη, που έχω λατρέψει πρέπει να σου πω. Είναι ξεχωριστό πλάσμα -ως δημιουργός αλλά και ως άνθρωπος...

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ταινία;

Ο ψυχίατρος και συγγραφέας Παναγής Πανδώρας που παίζω εγώ, συναντά στα εγκαίνια του οικογενειακού πολιτιστι¬κού κέντρου, τη νεαρή και φιλόδοξη απόφοιτο της σχολής του Εθνικού Τζωρτζίνα Τζελέπη (στον ρόλο η νεότατη Φιόνα Γεωργιάδη) και ξεκινάει, κόντρα στα προγνωστικά, ένας «άνισος έρωτας» δύο κόσμων που δύσκολα εφάπτονται. Όταν οι αυταπάτες και των δύο ματαιώνονται και τα παι­χνίδια εξουσίας διαδέχονται το αρχικό τους πάθος οι ήρω­ες φτάνουν στα άκρα τους. Όλα θα πάρουν μια αναπάντε­χη τροπή όταν ο Παναγής μαθαίνει πως μια βόμβα απειλεί τη ζωή.του, τη στιγμή που ανακοινώνει τη δυναμική κάθο­δο του στην πολιτική. Στη γερή διανομή που έφτιαξε ο Περράκης ανήκουν και οι καίριοι Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Τζένη Θεωνά, Πάνος Μουζουράκης, Βάσω Καβαλιεράτου, Τόνια Σωτηροπούλου κ.λπ. Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου.

Θα βγεις όντως ολόγυμνος στην ταινία;

Ολόγυμνος! Για ελάχιστα δευτερόλεπτα σε μια μικρή σκηνή και έγινε τόσος πολύς θό­ρυβος. Τα θέλετε τα... πιπεράτα σας (σ.σ.: γέλια).

Αν τα κάνετε, φταίμε εμείς; Ποια είναι η... γυμνή αλήθεια του Κωνσταντίνου τελικά;

Πώςτα... γυρίζεις όλα εκεί που θες! Για έρω­τα θα με ρωτήσεις πάλι; Είμαι πολύ καλά, απολαμβάνω τον «μαραθώνιο» που τρέχω επαγγελματικά φτιάχνοντας δουλειές που με κάνουν να ξεχνιέμαι από την άγρια πραγ­ματικότητα που βιώνουμε γύρω κι έχω πλάι μου συγγενείς και φίλους που αγαπώ και με αγαπούν πολύ. Αυτοί είναι ο «πλούτος» μου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved